Viden & Værktøjer

tandhjulFå et overblik over nogle af de online værktøjer der findes for iværksættere, små og mellemstore virksomheder, samt hvor du kan finde viden der kan være relevante for at du kan arbejde med vækst i din virksomhed.

Mangler du input eller værktøjer til at komme videre, er du velkommen til at kontakte os i Stevns Erhvervsråd.

Amino.dk
Amino er en Iværksætter-portal, hvor danske iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende kan mødes.

Early Warning
Early Waning tilbyder overblik og handlekraft til virksomheder i krise. Hos Early Warning kan du få fortrolig, uvildig og gratis hjælp, hvis din virksomhed er i krise.

Erhvervshus Sjælland
Erhvervshus Sjælland tilbyder målrettet vejledning til iværksættere og virksomheder, der har ambitiøse planer om fx at opdyrke nye markeder, opfinde nye produkter eller ansætte flere medarbejdere.

Ivækst
Ivækst tilbyder gratis rådgivning og kurser til iværksættere og små virksomheder.

Startinfo.dk
På Startinfo.dk finder du inspiration til opstart i form af en IværksætterGuide før, under og efter start. Hertil kommer en kæmpe samling af links til værktøjer, artikler om iværksættere og de kommunale tilbud, som iværksætter kan benytte sig af.

Startupsvar.dk
På Startupsvar.dk finder du svar på de 100 største udfordringer, iværksætteren og den mindre virksomhed står over for ved start af virksomhed og i de første år af virksomhedens levetid.

Virksomhedsguiden
Virksomhedsguiden giver dig overblik over bl.a. events og netværk i dit lokalområde samt vejledning og information om opstart, drift og udvikling af din virksomhed.

Udbud.dk
På udbud.dk er de danske offentlige udbud samlet ét sted, så leverandører lettere kan finde de offentlige opgaver. Se vores liste over udbud i Stevns Kommune her – den bliver løbende opdateret.

Vækstfonden
Vækstfonden er statens finansieringsfond, der hjælper små og mellemstore virksomheder med finansiering til deres vækstplaner.

Vækst med it
Der er gode muligheder for at spare tid, tjene mere og styrke din virksomhed, når du kender dit it-behov. IBIZ-center tilbyder en lang række gratis værktøjer, som du kan bruge til at kende dine behov og styrke dine løsninger.

Vækstoverblik.dk
På Vækstoverblik kan du nemt og hurtigt finde de mange offentlige og offentligt finansierede tilbud der findes til virksomheder i Region Sjælland.

www.lokalebasen.dk
Find nemt lokaler til din virksomhed

www.lokaleportalen.dk
Se en oversigt over erhvervslokaler i kommunen.

www.virksomhedslokaler.dk
Send dine lokaleønsker ud til alle udlejere i kommunen.

www.ejendommeidanmark.dk

www.ejendomstorvet.dk

www.officehub.dk
Få tilsendt kontorforslag baseret på dine ønsker.

Se hvilke erhvervsejendomme, der er til salg i kommunen.