Netværk

Netværk er en uundværlig ressource, både når du driver eller starter en ny virksomhed. Derfor har det høj prioritet i Stevns Erhvervsråd at skabe netværk mellem kommunens mange erhvervsdrivende.

Netværket Tredje TorsdagVirksomheder med et godt netværk klarer sig bedre, for vores relationer og vores relationers relationer kan hjælpe os med at nå vores mål hurtigere og nemmere ved at skabe forbindelser til mulige samarbejdspartnere og kunder. I dit netværk kan du også udveksle erfaringer og hente ny viden og inputs til din virksomhed.

Som iværksætter er det også ofte gennem netværk, at du finder dine første kunder, forretningspartnere, leverandører og medarbejdere.

Erhvervsrådet – ét stort netværk

Stevns Erhvervsråd er i sig selv et stort netværk af erhvervsdrivende, og sekretariatet har dagligt kontakt med mange af kommunens virksomheder. Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte Stevns Erhvervsråds medarbejdere, hvis du står og mangler en kontakt.

Iværksætternetværket

Undersøgelser viser, at virksomheder med et stærkt netværk har større chancer for at overleve og skabe vækst. Derfor tilbyder vi et særligt netværk for iværksættere. Her kan du møde ligesindede og udveksle erfaringer, hente ny viden, få vigtig feedback og arbejde med udviklingen af din virksomhed.

Kontakt Iværksætterkonsulent Jesper Yde Knudsen, hvis du er interesseret i at blive en del af iværksætternetværket: Tlf. 21221765 – jesper@stevnserhvervsraad.dk