Medlemmerne siger

“Stevns Erhvervsråd GØR noget for erhvervene. Ikke kun iværksættere, større virksomheder, håndværkere eller butikker. De gør noget aktivt for os alle sammen. De har antennerne ude og tager tyren ved hornene. Der bliver løst konkrete opgaver og alle bliver involveret. Den energi der bliver lagt i at bibeholde en aktiv by er for mit vedkommende meget positiv.”

Bjørn Billstrøm,
Junior Foto


“Sammenholdet i Stevns er langt bedre end de andre steder, vi har være medlem, og udbuddet af kurser og seminarer er i langt højere kvalitet end andre steder. Efter vi har deltaget i Raketvækst 1 og 2, som helt sikkert har styrket vores forretning og gjort vores vækst kurve langt stejlere, glæder vi os til det næste kursus vi skal på, som er “Strategiforløbet”. Det har vi også store forventninger til.”

Jan Aagaard Munk,
Valhal IT


“Siden min overtagelse af Solvang Maskinfabrik i 2018, har virksomheden arbejdet tæt sammen med Stevns Erhvervsråd. Det er af stor værdi at have en lokal professionel sparring. For os er det vigtigt at have Stevns Erhvervsråd tæt på og forbinde lokalt og regionalt.” 

Jørgen Bille Larsen,
SOLVANG MASKINFABRIK ApS


“Jeg har stor glæde af en-til-en samtaler med erhvervschefen, som jeg har haft brugt til sparringspartner. Han har haft stor indflydelse på den vækst, jeg har gennemgået med mit firma inden for det sidste halve år. Jeg yderest tilfreds med mit medlemskab og kan på det varmeste anbefale det!”

Mikkel Nielsen,
Byg & Anlægsservice

 

 

“Som tilknyttet rådgiver i erhvervsrådet hjælper jeg selv små nystartede virksomheder med, hvordan de kan dækkes ind ved uarbejdsdygtighed eller dødsfald – gratis eller til få penge. Jeg har også selv fået stort udbytte ved at have et erhvervsnetværk på Stevns, hvor vi kan hjælpe hinanden med hver vores faglighed”.

Lisbeth Grenov,
HMA Pension


”Stevns Erhvervsråd har været til stor hjælp. De hjalp mig i en konkret sag med Stevns Kommune, der havde andre krav til solceller end andre kommuner. Thomas (erhvervschefen) gik ind og stod for dialogen med kommunen. Det viste sig, at det bare handlede om en misforståelse, og det hele gik efterfølgende i orden, men det er jo dejligt at have nogen at henvende sig til i sådan nogle situationer”.

Carsten Joost,
Joost El


”Jeg synes, at jeg ved at melde mig ind i Stevns Erhvervsråd har fået et skub til at komme videre og udvide min horisont. Jeg har fået tilknyttet en sparringspartner, der også har været til stor hjælp i forhold til at få mig videre. Ja, og så kan man jo altid ringe til Thomas (erhvervschef), hvis der er noget, og det er jo meget positivt”.

Christina Nielsen,
CBN Arbejdstøj


”Udbyttet af et medlemskab i Stevns Erhvervsråd er en løbende proces, hvor man udvikler sig ved at deltage i de forskellige arrangementer. Man bliver desuden tvunget til at tænke over, hvad det er, man vil med det, og man får hjælp til at komme ind på det rigtige spor. Man får samtidig et rigtig godt netværk på tværs af faggrænser”.

Claus Larsen,
CL Teknik


“Jeg kan kun anbefale andre virksomheder at melde sig ind i Stevns Erhvervsråd. De er der hver gang, man har brug for dem, og når man henvender sig, svarer de altid. Det er især rart at føle, at man har nogen i ryggen, når man er enmands-virksomhed. En indmeldelse i Stevns Erhvervsråd er helt klart pengene værd”

Mette Høgenhaug,
Rødvig Ferieby