Medlem

Bliv medlem af Stevns Erhvervsråd

Vil du have en attraktiv kommune at drive virksomhed i med gode betingelser for at skabe vækst og arbejdspladser? Så bliv medlem af Stevns Erhvervsråd – fordi erhvervsudvikling ikke kommer af sig selv.  

Stevns Erhvervsråd er en forening som består af medlemmer fra det private erhvervsliv, som arbejder for at skabe vækst, udvikling og netværk i Stevns’ erhvervsliv.

Støt Stevns Erhvervsråd - meld dig ind nu!

En attraktiv kommune at drive virksomhed i

Stevns' erhvervsliv samlet til Erhvervstræf for at diskuttere erhvervsudvikling med kommunen

Stevns Erhvervsråd taler erhvervslivets sag og er en vigtig stemme i den erhvervspolitiske debat.

Vi har et godt samarbejde med Stevns Kommune om kommunens erhvervsudvikling, hvor vi hele tiden forsøger at påvirke kommunen i en mere erhvervsvenlig retning, så kommunens virksomheder kan blive mødt af en god dialog, et højt serviceniveau og nogle fordelagtige rammer.

Eksempelvis er det Stevns Erhvervsråds erhvervsstrategi, som Stevns Kommune bygger sin erhvervspolitik på fra 2014-2020.

For at kunne påvirke erhvervsudviklingen i Stevns, er erhvervsrådet afhængig af din støtte. Jo flere medlemmer vi er i erhvervsrådet, jo mere vægter vores stemme i den erhvervspolitiske debat og jo mere gennemslagskraft har vi overfor kommunen.

Tilbud til virksomheder og iværksættere

Som medlem er du med til at støtte alle erhvervsrådets aktiviteter, som har til formål at skabe vækst, udvikling og netværk i kommunens virksomheder – både de etablerede og de nystartede:

Over 200 virksomheder er allerede medlem – se hvilke her

Fordele ved at være medlem

Alle virksomheder i kommunen har adgang til erhvervsrådets tilbud uanset medlemskab, men det er en fordel at være medlem af erhvervsrådet:

Ekstra opmærksomhed: Vi kender vores medlemmer og deres virksomheder ekstra godt, og derfor har vi dem altid i baghovedet, når forskellige muligheder opstår f.eks. særlige udviklingsforløb, nye samarbejdsmuligheder osv.

Anbefalinger: Vi får mange forespørgsler efter lokale leverandører, og vi henviser altid til dem af vores medlemmer som er relevante.

– Synlighed: Som medlem af Stevns Erhvervsråd er du ekstra synlig på nettet, hvor du har en profil på Stevns Erhvervsråds hjemmeside og en udvidet profil på den online ressourcedatabase stevnsraastof.dk.

– Indflydelse: Som medlem har du indflydelse på arbejdet i Stevns Erhvervsråd – både på den årlige generalforsamling og løbende, hvor vi meget gerne modtager inputs til arrangementer, projekter osv.

Virksomhederne siger: Derfor er vi medlemmer af erhvervsrådet

Bliv medlem nu!

Se priser og udfyld indmeldelsesformularen her.

Har du spørgsmål til din indmeldelse? Kontakt kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling, tlf. 24764001, signe@stevnserhvervsraad.dk.