Iværksætterarrangementer

Infomøde for iværksættere

Iværksætter informationsmødeNår man starter en virksomhed op fra bunden, er der mange spørgsmål, der trænger sig på.

  • Hvilke selskabsformer er der? – Og hvad er det nye iværksætterselskab IVS?
  • Hvordan og hvorledes med finansieringsmuligheder, budgetter og forretningsplaner?
  • Og hvad med skat, moms og bogføring?
  • Salg og markedsføring – hvordan gør man det?
  • Kan jeg som dagpenge-, kontanthjælps- eller efterlønsmodtager blive iværksætter?

Disse og mange andre spørgsmål kan du få svar på, på en af vores informationsmøder for iværksættere.

Iværksætter- og virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen fra Stevns Erhvervsråd gennemgår trin for trin de oplysninger, som er relevante i forbindelse med etableringen af en virksomhed.

På mødet samles information fra en række forskellige faglige områder og myndighedsområder og forklare det hele på en lettilgængelig måde. Således giver Stevns Erhvervsråd her mulighed for, at man nemt kan få overblik over den opgave, man står overfor, når man starter en virksomhed op fra bunden.

Møderne er gratis at deltage i og bliver afholdt en gang i kvartalet.

Se hvornår der næste gang er infomøder.

Iværksætterkursus

Iværksætterkursus i Stevns ErhvervsrådSelskabsformer, bogføring, forretningsgrundlag og finansieringsmuligheder. Der er meget, man skal forholde sig til, når man gerne vil starte virksomhed. Stevns Erhvervsråd har derfor lavet et kursus til iværksættere i Stevns Kommune, hvor deltagerne både får hjælp til at udvikle et holdbart forretningskoncept, og hvor de får en grundig introduktion til at drive virksomhed.

 

“Nystartede virksomheder har bedre chancer for at overleve, hvis de modtager rådgivning i opstartsfasen, og kurset vil være til stor hjælp for alle, der overvejer eller allerede er i gang med at starte virksomhed. Kurset kommer hele vejen rundt om de emner, der netop er vigtige i opstartsfasen, og det klæder deltagerne godt på til at drive virksomhed,” fortæller Jesper Yde Knudsen, der er iværksætterkonsulent i Stevns Erhvervsråd og leder af kurset.

Kurset tager udgangspunkt i deltagernes specifikke behov, så deltagerne vil få rig lejlighed til at arbejde konkret med at udvikle deres virksomheder – både på egen hånd og i grupper.

Derudover byder kurset bl.a. på oplæg fra henholdsvis en advokat, en revisor og en bankrådgiver. Kurset dækker derfor alt fra selskabsformer, moms, bogføring og økonomistyring til forsikringer, forpligtelser, kontrakter og markedsføring samt udviklingen af forretningsplaner.

Læs om tidligere kursisters oplevelser på iværksætterkurset i artiklen ”Iværksættere fik overblikket på iværksætterkursus”.

Du kan finde datoen for det næste iværksætterkursus i arrangementskalenderen.

Iværksætternetværk

Iværksætternetværk i Stevns ErhvervsrådUndersøgelser peger på, at et solidt netværk øger din virksomheds chance for at overleve og skabe vækst. Derfor tilbyder Stevns Erhvervsråd et særligt netværk for iværksættere.

Iværksætternetværket giver dig mulighed for at møde andre, der står med de samme udfordringer. Her har du mulighed for at udveksle erfaringer og få feedback fra de andre iværksættere, der kan hjælpe dig videre i udviklingen af din virksomhed.

Udover at møde andre iværksættere arbejder du fra gang til gang med konkrete udviklingspunkter i din virksomhed. Møderne byder både på faglige indlæg fra iværksætterkonsulenten, fageksperter og workshop-arbejde.

Du kan se, hvornår der næste gang er møde i iværksætternetværket i arrangementskalenderen.