Iværksætter

Iværksætterkonsulent Jesper Yde KnudsenStevns Erhvervsråd står på vegne af Stevns Kommune klar til at hjælpe dig, som overvejer at starte virksomhed og dig, der er i opstartsfasen med din virksomhed. Vi sørger for, at du kommer godt i gang og succesfuldt videre med din virksomhed.

Kontakt Iværksætterkonsulent Jesper Yde Knudsen på tlf. 21 22 17 65 eller jesper@stevnserhvervsraad.dk og find ud af, hvad vi kan gøre for dig!

Gratis vejledning

Er du iværksætter, eller går du med tanker om at blive det? Så kan du få praktisk hjælp, råd og vejledning fra Stevns Erhvervsråds kompetente Iværksætterkonsulent Jesper Yde Knudsen.

Vi hjælper din virksomhed godt fra start og kan vejlede dig om alle de spørgsmål og udfordringer, du måtte have – fra forretningsgrundlaget til skattelovgivning og finansieringsmuligheder – intet spørgsmål er for småt eller stort!

Rådgivningen er gratis for alle iværksættere, der bor i Stevns Kommune.

Læs mere om vores iværksættervejledning

Arrangementer for iværksættere

Stevns Erhvervsråd holder fire gange årligt informationsmøde for iværksættere, der giver dig overblik over alle de regler, forpligtelser og fagområder, du skal være opmærksom på, når du starter virksomhed.

To gange om året afholder vi iværksætterkurser, hvor du arbejder med din egen virksomhed med fokus på forretningsudvikling, regler og administration. Du bliver klædt grundigt på til at navigere sikkert gennem opstartsfasen med din virksomhed.

Læs mere om arrangementerne for iværksættere