Det er en lokal stevnsbo, der skal starte som seniorerhvervskonsulent med fokus på turisme i Stevns Erhvervsråd. Johan Bache kommer med erfaring fra blandt andet Lalandia, Chokolade Compagniet, der var en af Claus Meyers virksomheder, samt Hotel Sørup Herregaard. 

Der er gang turismen på Stevns. Der var i 2019 15,5% flere overnattende turister sammenlignet med året før, og det er markant højere end landsgennemsnittet. I Stevns Erhvervsråd har vi, takket været støtte fra Stevns Kommune, en medarbejder dedikeret til at arbejde strategisk med at udvikle turismen på Stevns.
Fra april 2020 får Johan Bache mulighed for at videreføre de mange gode iniativer, der er gang i.

-Jeg glæder mig til at møde en masse spændende mennesker og i samarbejde med dem udvikle turismen på Stevns. Stevns er fantastisk og her blomstrer en livsbekræftende energi, siger Johan Bache. 

Ensrettet markedsføring af Stevns 

Johan Baches mange års erfaring med markedsføring bliver en fordel, for der skal i den kommende periode skabes en mere klar og ensrettet markedsføring af Stevns: 

-Jeg vil gerne være med til at gøre det endnu tydeligere, hvad Stevns kan, ved at skabe en samlende, kommunikativ indsats.Vi skal samarbejde om at synliggøre Stevns som destination ud fra nogle stærke, grundlæggende værdier, fortæller Johan Bache. 

Det er også én af årsagerne til, at erhvervschef Thomas Christensen glæder sig til at få Johan Bache med ombord: 

-Johan Bache kommer med en god, relevant erfaring fra turismebranchen, som han vil kunne sætte i spil for vores lokale virksomheder. Han har også en stærk baggrund i markedsføring med en høj grad af kundeforståelse, så det kan være med til at vækste vores lokale turismevirksomheder. Herudover er Johan Bache lokal, og det mener jeg bestemt er en fordel, nå vi nu skal ud at levere på indsatserne. Det er indsatser, hans forgænger har lavet forarbejdet til, så Johan Bache nu kan sætte fuld tryk på at eksekvere, siger Thomas Christensen. 

Bygger ovenpå strategien 

De kommende aktiviteter bygger ovenpå det eksisterende arbejde, hvor den nu afgående turismekonsulent, Niels Frederik Lund, arbejderede på at styrke markedsføringen af Stevns samt at udvide udbuddet af oplevelser for turister. Johan Bache skal være med til at implementere de kommende faser af turismestrategien. 

-Vi har nogle enestående attraktioner som en solid basis for udviklingen, men mindst lige så spændende er mangfoldigheden af oplevelser, de bæredygtige virksomheder og ildsjælene. Det er grundlaget for fremtidens turisme, som skal skabes under hensyntagen til vores smukke natur og de lokale beboere. Stevns har meget at byde på, siger Johan Bache.

Johan Bache tiltrådte stillingen mandag d. 23 marts 2020.

Har du brug for sparring til dit turismeprojekt?
Skriv til johan@stevnserhvervsraad.dk eller ring på 23741425.