Stevns Erhvervsråd og #komtilstevns forlænger nu deres digitale fotokonkurrence til 9. september – du kan stadig nå at deltage i konkurrencen om gavekort til biografen.

Del dine bedste billeder og vær med til at vise, hvordan det er at bo og/eller drive virksomhed i Stevns Kommune. Så er du samtidig med i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Mødestedet Snurretoppen i Store Heddinge, så du kan invitere hele familien i biografen.

Stevns Erhvervsråd og #komtilstevns inviterer alle interesserede til at deltage i en digital fotokonkurrence. Det gør vi for at få endnu flere gode billeder, som vi kan bruge til at markedsføre Stevns overfor virksomheder og borgere.

Konkurrencen løber fra den 5. juli – 9. september, og vi vil løbende vise nogle af de billeder, som vi modtager på Stevns Erhvervsråds og #komtilstevns’ Facebook-sider.

Vi søger billeder inden for tre kategorier:

– Familie- og hverdagsliv

– Arbejdsliv

– Fritidsliv

Betingelser:

– Billedet skal være taget i Stevns Kommune, og der skal være min. 1 menneske på hvert billede.

– Du skal selv have taget billedet.

– Billederne skal være i Jpeg-format i højest mulige opløsning min. 2400 x 1600 pixels eller 1600 x 2400 pixels.

– Når du deltager i konkurrencen, giver du dit samtykke til, at Stevns Erhvervsråd og #komtilstevns frit må anvende dine billeder til markedsføring af Stevns overfor borgere, virksomheder og turister samt til markedsføring af Stevns Erhvervsråds tilbud til virksomheder og iværksættere.

– Hvis dit billede er et portrætbillede, skal du have samtykke fra personerne på dit billede til, at billederne bliver anvendt til ovenstående formål.

– Hvis du er dommer i konkurrencen, kan dit billede ikke vinde konkurrencen.

Sådan deltager du:

Send et eller flere billeder til signe@stevnserhvervsraad.dk senest 9. september

Inden du sender, skal du lige være opmærksom på, om billederne lever op til ovenstående betingelser for konkurrencen. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at sende dit billede alligevel, og så kan vi hjælpe dig med at vurdere det.

Vinderne offentliggøres 17. september

Alle indsendte billeder bliver præsenteret for en dommerkomite, bestående af medlemmer fra Stevns Fotoklub, som vil finde et vinderbillede inden for hver kategori.

Vinderne offentliggøres 17. september på Stevns Erhvervsråds og #komtilstevns’ Facebook-sider og på stevnserhvervsraad.dk og komtilstevns.dk. Vinderne får direkte besked pr. mail.

Hver vinder inden for hver af de tre kategorier modtager et gavekort på 500 kr. til ”Mødestedet Snurretoppen – biograf, kulturhus og galleri”.