Stevns Erhvervsråd inviterer til infomøde i et nyt netværk, der skal skabe sammenhæng mellem de nye turismeoplevelser på Stevns. 

Det går godt med turismen på Stevns; Til næste år har vi måske en ny forening for surfere i Rødvig, en ny sightseeing-bådtur for turister fra Rødvig samt nye hubs og cykler ved Stevns Cykelturistforening. Der mange nye initiativer på vej på Stevns.

Derfor inviterer Stevns Erhvervsråd turismeaktører på Stevns til at deltage i et netværk, hvor vi sammen kan arbejde for at styrke oplevelserne på Stevns. På mødet vil man kunne høre om, hvilke nye oplevelser, der kommer til Stevns, og man vil kunne være med til at svare på spørgsmål: Hvilke oplevelser mangler vi på Stevns i dag? Der er informationsmøde i oplevelsesnetværket d. 5. december 2019.

Et netværk for videndeling
Én af årsagerne til initiativet er ifølge Stevns Erhvervsråds turismekonsulent, Niels Frederik Lund, at der generelt er et ønske på Stevns om mere information og samarbejde på tværs af aktørerne:

-Vi oplever, at turismeaktørerne gerne vil kunne samarbejde mere om at skabe nye oplevelsestilbud sammen og derved gøre besøget på Stevns endnu mere spændende og attraktivt. Det giver en bedre serviceoplevelse for gæsten i sidste ende. Man vil gerne arbejde sammen om de forskellige initiativer, så der er en rød tråd i tilbuddene på Stevns, og det vil vi gerne bakke op om, fortæller Niels Frederik Lund.

Netværket bliver et uforpligtende tilbud, hvor man kan mødes og udveksle ideer til oplevelser på Stevns og lære andre aktører bedre at kende.

Læs mere om det første møde d. 5. december 2019 her