Medlem-til-medlemstilbud fra DIXI.MEDIA:

DIXI.MEDIA er dit lokale medie- og webbureau med professionel hosting. Tænk på os som din egen toptunede IT- og kommunikationsafdeling. Vi hjælper dig effektivt så du kan koncentrere dig om din virksomhed.

Vi ønsker at hjælpe vores virksomhedskolleger på Stevns med at styrke kommunikationen. Vi har derfor lavet et tilbud udelukkende til medlemmer af Stevns Erhvervsråd:

  • 10 % rabat på webudvikling
  • 10 % rabat på kommunikationsopgaver
  • 10 % rabat på online markedsføring
  • 10 % rabat på foto- og videoløsninger

Har du allerede et web- og mailhotel kan du også flytte det til DIXI.MEDIA. Vi er din lokale professionelle hostingleverandør med fokus på sikkerhed, stabilitet, hastighed og support. Tag springet fra discountløsningerne og vælg det bedste til din virksomhed.

Læs mere om vores løsninger på https://dixi.media og særligt om hvorfor det er en god idé, at vælge en lokal og professionel hostingudbyder fremfor discountløsninger.

Ring på 33 60 88 50 og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Om DIXI.MEDIA

DIXI.MEDIA er et digitalt medie- og webbureau, der laver webdesign & webudvikling, hosting & cloud-services, online markedsføring, kommunikation og foto & film – også med drone.

Vi har base på Stevns i Rødvig, er medlem af Stevns Erhvervsråd og partner i UNESCO Verdensarv Stevns. Vi er dedikerede til vores lokalområde og de virksomheder, der også har hjemsted her.

dixi-media-logo-blaa

Hvad er medlem-til-medlemstilbud?:
Et tilbud fra et medlem af Stevns Erhvervsråd til andre medlemmer i erhvervsrådet. Tilbuddet skal indeholde en fordel for medlemmerne, som de ikke har adgang til at få ellers f.eks. en særlig rabat.

Medlem-til-medlemstilbuddene bliver offentliggjort på erhvervsrådets hjemmeside, Facebook-side og i nyhedsbrevet.

Hvis du har et tilbud til de andre medlemmer, kan du kontakte kommunikationskonsulent Signe Kjærbøliing,som vil sørge for at tilbuddet bliver delt: signe@stevnserhvervsraad.dk – tlf. 40148916.

Se tidligere medlem-til-medlemstilbud