Er skaden sket, og har du ikke fået læst det med småt, er der hjælp at hente – lige her i lokalområdet. Jørgen Favrbo er forsikringsmægler i Stevns, hvor han arbejder fra sit hjemmekontor i Hellested. Han hjælper forretningsdrivende med at styre udenom de mange fælder i deres erhvervsforsikring. 

Forsikringspolicer er ofte en bunke papirer på flere centimeters tykkelse, og det er sjældent, folk læser det. Men som Jørgen Favrbo siger med entusiasme i stemmen: ”Forsikringsselskaberne skriver policerne af en årsag. Det der står, er vigtigt, men hvem kender du, som læser det hele? Jeg gør det. For kunden.”

Stevns Erhvervsråd møder ham en onsdag formiddag i hans lille landsted udenfor Hellested. Her har han boet i 25 år. Han er en af de erhvervsdrivende vi har i Stevns, som ikke gør så meget væsen af dig udadtil, men som kan gøre en kæmpe forskel for andre lokale virksomheder.

Hvad er det Jørgen Favrbo kan, som almindelige forsikringsselskaber ikke kan?

Han kan føre dig sikkert udenom fælderne og sørge for, at du ikke bare får billigere forsikringer, men også bedre. Han finder de produkter, som dækker mere og bedre end de gængse selskaber. Hvordan kan det være? Jørgen Favrbo er forsikringsbranchens svar på en discountjæger. Han står klar ved de gode tilbud og slår til, når han finder den billigste forsikring på markedet.  De etablerede selskaber kan kun handle i egen butik. Jørgen Favrbo kan handle i alle butikker, han vil. Og det gør han. For dig.

Prisen, markedet og produkterne

Han gør det, som enhver håndværkermester med respekt for sig selv og sin forretning gør i byggemarkederne. Han prutter om prisen. Sidst, men ikke mindst:

Han kender de rigtige folk, de rigtige steder. Alle som går i byggemarked på fast basis ved, at går du til den rigtige sælger i byggemarkedet, får du plankerne til en bedre pris. Jørgen Favrbo kender de rigtige sælgere i forsikringsbranchen. Gennem sit mangeårige virke har han opbygget et netværk, som nu kan komme dig til gavn.

Jørgen Favrbo sidder der bag sin computer i hjemmekontoret, som når konen ikke er hjemme, er ved køkkenbordet. Det er det hyggeligste, mener han. ”Konen er vist ikke helt enig”, siger han med et smil og samler mapper og papirer i en fin bunke. I dag surfer han efter en billig lovpligtig arbejdsskadeforsikring på medarbejdere i en middelstor tømrervirksomhed. Ikke fordi han skal, men fordi: ”…det er jo faktisk sjovt”.

Nye forsikringsbehov dukker op

Der dukker hele tiden nye ting op i forsikringer, som er defineret af tidernes skiften. En af tingene er Corona, hvor der er kommet nye regler om blandt andet opbevaring af håndsprit og rejseforsikring. Vidste du, at du ikke må opbevare mere end 25 liter håndsprit, før din forsikring skal være en special en af slagsen? Det skal det.

En anden er cybersikkerhed. En undersøgelse fra IT-universitetet og syddansk universitet viser, at 48 procent af de ansvarlige for it-sikkerhed eller databeskyttelse i danske virksomheder siger, at sikkerhedsprocedurerne ikke overholdes i alle situationer. De hyppigste årsager hertil er mangel på tid og ressourcer, ledelsens indflydelse, og at procedurerne griber ind i organisationens andre arbejdsgange.

Dette er blot et eksempel på fakta, Jørgen Favrbo skal jonglere med på daglig basis. Dette er facts, som har stor betydning for din forsikringsdækning, HVIS uheldet skulle være ude. I disse år går det rygende hurtigt i udvikling af ondsindede cyberkriminelle og er du ikke forsikret, kan det få voldsomme konsekvenser for din virksomheds økonomi.

Det er ikke alle forsikringsselskaber, som er helt opdateret i policerne for cyberangreb. Jørgen Favrbo ved, hvem der er opdateret.

Generelt laver Jørgen Favrbo gerne et gratis forsikringseftersyn for nye kunder, hvis det giver mening, men ring til ham og find ud af, hvad der skal til.

Fakta om Jørgen Favrbo:

  • Jørgen Favrbo
    Uvildig Forsikringsmægler & Seniorpartner
    Tlf. 7170 8696
  • ForsikringsMæglerGruppen Danmark
    www.fmg.dk