Har du udskudt betalingen af moms eller skat? Formular fra SKAT giver dig overblik over, hvornår du skal betale. 

Udskudte frister for betaling af moms, A-Skat, forskudsskat, lønsumsafgift mfl. var en del af hjælpepakkerne til coronaramte virksomheder helt tilbage fra foråret. Flere af fristerne nærmer sig, og hvis du som virksomhedsejer har benyttet dig af en eller flere af mulighederne for at udskyde betaling af moms eller skat, skal du være særligt opmærksom lige nu. SKAT har lavet et en simpel formular, så du kan vælge de relevante kategorier for din virksomheds udskudte betalinger.

F.eks. kan det være, at din virksomhed betaler moms halvårligt og har benyttet den udskudte frist. I så fald skal du betale moms for 1. halvår 2020 d. 1. marts 2021. Den oprindelige frist for 2. halvår 2020 er fastholdt på sin oprindelige dato, altså OGSÅ 1. marts 2021. Vær for en god ordens skyld sikker på, at du har pengene til at betale hele 2021-momsen 1. marts.

Klik og vælg dine relevante udskudte frister for at få vist de vigtige datoer for din virksomhed

Virker det uoverskueligt, så kontakt din revisor eller bogholder – eller bed om hjælp fra Stevns Erhvervsråd: jesper@stevnserhvervsraad.dk – tlf. 21221765