Den 18. februar afholdt Erhvervsrådet i samarbejde med Sorø Kommune, Bygge- og anlægsmøde. Jesper Boesen, leder af Stevns Ejendomme, gennemgik først de opgaver som blev gennemført sidste år og bagefter de nye opgaver som virksomhederne kan byde ind på i 2021. Mødet blev holdt virtuelt og de fremmødte virksomheder fik en grundig gennemgang af opgaverne, deres beskaffenhed og økonomien bag.

Sidst på mødet var der mulighed for at spørge ind til de forskellige opgaver og Jesper svarede så godt det var ham muligt.

Stevns Kommune sætter stor pris på et godt samarbejde med de lokale håndværksvirksomheder og vil meget gerne udvide med flere virksomheder.

”Jeg vil gerne tage et møde med nye virksomheder, der ikke tidligere har prøvet at arbejde sammen med kommunen. Giv mig et ring eller skriv, så tager jeg gerne et møde, hvor man kan få lov til at præsentere sin virksomhed og sin produkter. Så ved jeg, at I findes til en anden gang,” siger Jesper Boesen

De fremmødte fik ved mødet afslutning tilsendt oversigt over økonomi og projekter. Der er også at finde på kommunens hjemmeside.