Stevns Erhvervsråd indbyder løbende til en række arrangementer, der giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk. Arrangementerne er åbne for alle – hvad enten du har en etableret virksomhed eller er i opstartsfasen.

Indlæser Arrangementer

« All Arrangementer

  • Denne event er passeret.

Mål og plan for 2021

26. January kl. 15:00 - 17:00

Gratis
Strategi, planlægning og målsætninger for 2021 – du har sikkert hørt, at det er en god idé at sætte mål, men hvordan får du arbejdet med dem, så de også skaber resultater?
Måske har du allerede forsøgt dig med at sætte mål for din virksomhed, men har manglet værktøjerne til at nå dem? Eller det har virket uoverkommeligt for dig at skulle nå dine ambitiøse mål?
Sammen med Iværksætter- og virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen fra Stevns Erhvervsråd kan du komme godt i gang med 2021 og dine målsætninger:
• Lær at sætte overordnede mål
• Bliv klogere på, hvordan du bryder dine overordnede mål op i delmål
• Få værktøjerne til at tage aktion på dine mål, så du aktivt arbejder hen imod dem
• Hør hvordan du kan arbejde med mindset omkring dine målsætninger
Få sat mål og få viden om, hvordan du gradvist og aktivt arbejder hen mod dine mål i løbet af 2021, så du ikke føler dig overvældet af dine egne visioner. Efter workshoppen vil du blive inviteret til en sparring med Jesper, hvor du får fuld fokus på dig og din plan for 2021.
Tid og sted
26. januar kl. 15-17
På Startup Stevns, Bredgade 1, 4652 Hårlev.
Tilmelding
Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig ved at kontakte Signe Pedersen på tlf. 4278 0919 eller signep@stevnserhvervsraad.dk.
OBS: Vi følger myndighedernes corona-restriktionerne tæt. Hvis Danmark stadig er lukket ned ved arrangementets afholdelse, rykker vi det til et senere tidspunkt. Deltagere bliver naturligvis orienteret

Detaljer

Dato:
26. January
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Stevns Erhvervsråd
Telefon:
24764001
Hjemmeside:
www.stevnserhvervsraad.dk

Sted

Startup Stevns
Bredgade 1, 4652 Hårlev, Stevns Danmark + Google Map