Stevns Erhvervsråd indbyder løbende til en række arrangementer, der giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk. Arrangementerne er åbne for alle – hvad enten du har en etableret virksomhed eller er i opstartsfasen.

Indlæser Arrangementer

« All Arrangementer

  • Denne event er passeret.

Webinar: sådan optimerer du dit økonomisystem

5. May kl. 15:00 - 16:00

Får du nok ud af dit økonomisystem?

Deltag i vores gratis webinar den 5. maj kl. 15-16 og find ud af det.

Håndterer du den samme oplysning i to eller flere systemer? Afstemmer du bank manuelt? Konterer du manuelt? Opbevarer du fysiske bilag efter bogføring?

Spar tid, få mere præcist overblik over din økonomi og få bedre indtjening ud af dine opgaver – det er gevinsterne ved at udnytte dit økonomisystem optimalt. Deltag i webinaret og find ud af, om du kan spare tid ved at udnytte mulighederne i dit bogføringssystem.

En række funktioner i administrationen af din virksomhed kan gøres halvautomatiske. Både i din bogføring, dit lønbogholderi, din debitorstyring og din lagerstyring kan kobles sammen med dit bogføringssystem og gøres smart. Resultatet er hurtigere og mere sammenhængende data, bedre og hurtigere overblik over din virksomheds økonomi – og besparelse af tid.

MEN!

  • Er det ikke dyrt?
  • Er det ikke svært at sætte op?
  • Kan det ikke kun betale sig, hvis man er en stor virksomhed?
  • Er det ikke svært at vælge de rigtige systemer?
  • Det passer ikke til min virksomheds særlige behov?
  • Kræver det ikke specialtilpasning af systemerne og koster dermed for meget?
  • Er det ikke besværligt at skifte system?
  • Hvad hvis jeg ikke kan finde ud af at bruge det?

De mest almindelige forbehold er rimelige. Før i tiden kostede specialtilpasning af et regnskabssystem mange penge. I dag går tendensen i retning af standardløsninger, og opsætningen er betydeligt mindre tidskrævende og betydeligt mindre bekostelig.

Stevns Erhvervsråd og Business Faxe laver webinaret i samarbejde med Bizz Zolutions, et softwareudviklingshus med speciale i regnskabssystemerne E-conomic, Dinero og Billy.

På webinaret gennemgår Bizz Zolution dels en række potentielle gevinster ved at bruge systemerne ’smart’, og dels får vi lejlighed til at dykke ned i de mest almindelige forbehold – det er nemlig blevet meget mere tilgængeligt at være smart i administrationen.
Bizz Zolution er desuden specialiseret i en række hjælpeprogrammer, som er designet til at gøre hverdagsadministrationen lettere: Lagerstyring, debitorbogholderi, kreditorbogholderi, lønbogholderi, forecasting ud fra reelle tal, inkasso, opgavestyring mm.

Tilmelding via billetto.

Detaljer

Dato:
5. May
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/far-du-nok-ud-af-dit-okonomisystem-billetter-527316

Arrangør

Stevns Erhvervsråd
Telefon:
24764001
Hjemmeside:
www.stevnserhvervsraad.dk