Stevns Erhvervsråd indbyder løbende til en række arrangementer, der giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk. Arrangementerne er åbne for alle – hvad enten du har en etableret virksomhed eller er i opstartsfasen.

Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne event er passeret.

Opnå tilskud til digitale indsatser – Webinar

7. April kl. 14:00 - 15:00

| Gratis
Digitalisering (2)

Er din virksomhed i gang med digitalisering? Og vil du have del i de mange midler, der investeres for at hjælpe virksomheder med at accelerere deres digitalisering? 

Brug en time den 7. april og få indblik i de mange tilskudsmuligheder, der er til virksomheder i Region Sjælland. 

Digitalisering er fremtiden. Men det kræver noget ekstra at komme med på vognen, hvis ikke man allerede er der. Der findes mange tilskudsmuligheder, som du kan benytte dig af, når du vil digitalisere din virksomhed – og mulighederne er gode.  

Måske står du overfor en af følgende problemstillinger:  

  • Du skal indkøre nye systemer i din virksomhed 
  • Du skal udvikle helt nye digitale løsninger omkring dit produkt  
  • Eller måske skal du omsætte dit produkt til det digitale marked  

I løbet af en times webinar får du et overblik over, hvilke muligheder der er og hvad det kræver at få del i tilskudsmidlerne.
Du får mulighed for at stille konkrete spørgsmål undervejs, og får et indblik i hvordan du kommer i gang. 

Webinaret afholdes af projektleder Randi Terp, som er Erhvervshus Sjælland ekspert og go-to person på området for digitale tilskudsmuligheder, og forretningsudvikler Torben Kristensen, som til daglig hjælper en række virksomheder med at få digitale teknologier ud at virke i virksomheder. 

Hvis du har nogen specifikke spørgsmål eller bestemte forventninger til webinaret så tøv endelig ikke med at skrive til info@businessfaxe.dk, så kan projektleder Randi Terp og forretningsudvikling Torben Kristensen forberede sig til netop jeres udgangspunkt. 

Tilmelding

Tilmeld dig på Business Faxe eller kontakt Iværksætter- og virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen – jesper@stevnserhvervsraad.dk – tlf. 2122 1765. 

Detaljer

Dato:
7. April
Tidspunkt:
14:00 - 15:00
Pris:
Gratis

Sted

Online