Stevns Erhvervsråd indbyder løbende til en række arrangementer, der giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk. Arrangementerne er åbne for alle – hvad enten du har en etableret virksomhed eller er i opstartsfasen.

Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Erhvervsnetværk Stevns, Tema: Partnerskaber

15. June kl. 15:00 - 17:00

Oplæg ved Christian Christensen fra DRYK, Paw Koch fra Horisonten og Laila Meyer fra +Koncept.

Stevns Erhvervsråd og Verdensarv Stevns inviterer til netværksmøde.

Få inspiration til at videreudvikle partnerskaber i din virksomhed ved dette fysiske netværksmøde, hvor vi møder tre forskellige virksomheder med hvert sit take på partnerskaber i forretningsudviklingen. Mødet arrangeres i samarbejde med Partnerprogrammet for Stevns Klint.

Program
15.00: velkomst v. Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd og Tove Damholt fra Verdensarv Stevns

15.05: Horisonten S/I
Horisonten har som særligt tilrettelagt uddannelse og botilbud udviklet sig til et fagligt fyrtårn i sin branche. Søgningen af unge fra nær og fjern er skyldes blandt andet, at Horisonten danner partnerskaber med lokale virksomheder og foreninger om at skabe meningsfulde praktikforløb, fritidsjobs eller deltidsjobs til de studerende. Vi møder forstander Paw Koch, som giver sin opskrift på et succesfuldt partnerskab med mindst to vindere.

15.35:+Koncept
Laila Meyer har med en række samarbejdspartnere udviklet en socialøkonomisk virksomhed, som skal fungere som træningsbane for unge i alderen 13-18, der har brug for at skifte bane i livet. Efter en træningsperiode i ’produktionen’, er den unge klar til et fritidsjob hos en almindelig virksomhed, hvor mester tager den unge under sin vinge og sikrer, at den unge tjener sin egen løn hjem og samtidig bliver glad for sit job.

16.05: DRYK Aps
DRYK Aps producerer plantedrikke til et marked i vækst. Gennem en række kritiske faser i både produktudviklingen og forretningsudviklingen har tætte partnerskaber medvirket til at skabe afgørende gennembrud for virksomheden. Hør Christian fortælle om udvalgte partnerskaber i DRYK og om, hvordan de blev en succes.

16.35: Mulighed for netværk og rundvisning hos DRYK Aps, som har til huse i hallen ved Gjorslev Savværk.

17.00: Tak for i dag.

Tid: 15. juni kl. 15.00-17.00

Sted: Gjorslev Savværk
Skæppelundsvej 5, 4672 Klippinge

Arrangementet foregår udendørs. Der vil blive serveret kaffe og kage, og der vil være adgang til at låne toilettet indendørs.

Tilmelding via Billetto

Ønsker du mere information, kan du kontakte:
Jesper Yde Knudsen, jesper@stevnserhvervsraad.dk / 21221765

Detaljer

Dato:
15. June
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Arrangør

Stevns Erhvervsråd
Telefon:
24764001
Hjemmeside:
www.stevnserhvervsraad.dk