Den 10.-11. maj samles hele mad-Danmark for første gang til Madens Folkemøde på Engestofte Gods på Lolland-Falster. Stevns er repræsenteret med en stand, hvor du som fødevarevirksomhed kan være med til at præsentere dine produkter og sætte Stevns på land- og menukortet.

Til maj samles alle dem, der arbejder med mad, fødevarer og gastronomi eller er interesseret i, hvad der rør sig på madfronten, når Madens Folkemøde for første gang sætter fokus på madlandet Danmark.

Gennem debatter, workshops og et stort madmarked skaber Folkemødet rum for spændende samtaler, hvor der er plads til at udforske og blive klogere på fremtidens mad.

Med opbakning fra Stevns Fødevarenetværk, Stevns Turistforening og Verdensarv Stevns har Jens Hansen fra Livsnyder og Bonderøv taget initiativ til at repræsentere Stevns med et telt, hvor de mange mad-interesserede besøgende kan blive klogere på alle de dejlige smagsoplevelser, som Stevns har at byde på.

Er du lokal fødevareproducent, restauratør eller lignende, har du også mulighed for at få dit produkt med på standen, hvor det bl.a. kommer i smagfuldt selskab med mjød fra Mjødgård, spegepølser fra Livsnyder og Bonderøv og Øl fra Stevns Andels Bryggeri.

– Det er en god mulighed for at skabe noget opmærksomhed om sit fødevareprodukt i en rigtig relevant sammenhæng, hvor man samtidig er med til at markedsføre Stevns som fødevaredestination, lyder det fra erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd, som er positiv overfor initiativet.

Det er ganske gratis at få sit produkt med på standen, men det vil være en fordel, at du selv kan deltage på standen på noget af Folkemødet, så du selv kan fortælle om dit produkt til alle de mad-interesserede Folkemøde-gæster.

Ved at deltage får du en unik mulighed for at markedsføre dit produkt til nogle af Danmarks største madelskere samt nogle af de mest markante stemmer inden for fødevarebranchen. Der vil ikke være salg fra standen, men smagsprøver er velkomne.

Er du interesseret i at deltage, kan du kontakte Jens Hansen fra Livsnyder og Bonderøv tlf. 31601338, mail jens@livsnyderogbonderoev.dk.

Læs mere om Madens Folkemøde