Nu har Stevns’ virksomheder en enestående mulighed for at købe andel i en turbåd, som efter planen skal give flere turister mulighed for at opleve Stevns fra havet.

Turismekonsulent, Thor Nielsen, har taget initiativ til et nyt og spændende projekt, som skal give flere turister mulighed for at opleve Stevns’ smukke og spektakulære kystlinje til søs. Han har efter længere tids søgen fundet den helt rigtige turbåd til projektet, som virksomheder, foreninger og organisationer har mulighed for at blive medejere af. Ifølge planen skal turbåden sejle fra Rødvig Havn, hvor den bliver en del af Stevns Water Sports.

Fra torpedotransport til turistbåd

Turbåden Anteres giver 42-48 passagerer mulighed for at nyde Stevns til vands, og når skibet efter planen ligger for kaj i Rødvig Havn, kan den indlogere 20 overnattende gæster med mindre oppakning, f.eks. cykelturister.

Båden blev bygget i 1943, og har en fortid som tysk torpedotransportbåd under anden verdenskrig. Den er siden blevet ombygget og sejler i dag lystfiskerturister rundt i de danske farvande, ligesom den bliver brugt til firmaudflugter.

Bliv medejer

For at turbåden kan blive en realitet, skal den finansieres ved salg af anparter, og herefter drives som anpartsselskab. Det giver virksomheder, institutioner og foreninger en unik mulighed for at købe en anpart i turistbåden, og der er allerede en del interesse for at investere i projektet,

Som anpartshaver har du mulighed for at give dine gæster, kunder eller medarbejdere en fantastisk oplevelse på vandet som kunne involvere solopgangsture, firmafester, skolesejlads, konferencer, receptioner og meget, meget mere.

Du har mulighed for at købe en andel til 5.000 kr, 15.000 kr eller 25.000 kr, og får tilsvarende ejerandel.

Brænder du for både og søfart?

Hvis du ligger inde med en særlig viden og interesse for både og søfart, så bliv en del af Støtteforeningen for turbåden, hvor du bliver en del af et fællesskab med ligesindede, og hvor din hjælpende hånd gør en stor forskel for den daglige drift og vedligeholdelse af båden. Som støttemedlem nyder du samtidig godt af særlige fordele, så som muligheden for at komme på særligt arrangerede sejlture.

Hop med om bord!

Kunne du tænke dig at blive involveret i projektet som anpartshaver eller i støtteforeningen? Så kontakt turismekonsulent Thor Nielsen tlf. 21383801 – thor@stevnserhvervsraad.dk.

Interesserede kan også høre mere til informationsmøde d. 6. marts kl. 17-19 på Resaturant Harmonien i Rødvig.