Det bliver med et nyt navn som afsender, når Stevns Erhvervsråd det kommende år sender nyheder ud til sine medlemmer. Mens Signe Kjærbølling går på barsel, overtages hendes plads midlertidigt af Sara Tatiana Schwartz.

Den 3. juni kan Stevns Erhvervsråd byde velkommen til den nye Kommunikations- og Marketingkonsulent, Sara Tatiana Schwartz, der skal vikariere for Signe Kjærbølling i et barselsvikariat.

Sara Tatiana Schwartz har en baggrund i politisk kommunikation og har i sin studietid blandt andet arbejdet på Christiansborg og for Dansk Industri. Det var netop i sit arbejde for DI Sydsjælland, at hun blev interesseret i erhvervslivet i Stevns Kommune:

– Jeg arbejdede politisk med at sikre bedre vilkår for erhvervslivet i bl.a. Stevns Kommune, og så bliver man jo optaget af, hvad der foregår. Det er utroligt at se, hvor langt man er nået på kun et par år, og det er spændende at komme tilbage og være en del af udviklingen.

Optaget af lokal virketrang

Sara Tatiana Schwartz kommer til at arbejde bredt med alle husets kommunikationsopgaver, men det er især historien om den lokale virketrang, der motiverer hende i arbejdet:

– Jeg har de seneste par år haft fornøjelsen af at arbejde med iværksættervirksomheder, og jeg er meget fascineret af den energi og virketrang, danske virksomheder sætter for dagen. Stevns Kommune har utroligt mange spændende virksomheder, og jeg glæder mig til at dele deres historier og viden med resten af lokalområdet.

Har du ideer til historier eller lignende, kan du kontakte hende på tatiana@stevnserhvervsraad.dk eller tlf. nr. 2476 4001.