Erhvervshus Sjælland tilbyder nu et forløb, som via professionel rådgivning giver dig en skræddersyet plan for, hvordan du gennemfører de tiltag, som løfter din virksomhed til næste niveau. 

Det går godt i din virksomhed, men du ved, at der er områder, hvor du med fordel kan udvikle f.eks. digitalisere, etablere en professionel bestyrelse eller forberede generationsskifte. I en travl hverdag, hvor driften tager dit fokus, kan det dog være svært at omsætte de gode intentioner til konkrete planer.

Kan du nikke genkendende til ovenstående? Erhvervshus Sjælland har igangsat det nye program SMV Pro, som netop er skræddersyet til at hjælpe travle ejerledere som dig i mål med de tiltag, der kan mærkes direkte på bundlinjen.

Få op til 100.000 kr. til privat rådgivning

Forløbet, som tager udgangspunkt i din virksomheds behov, indledes med et møde med en forretningsudvikler fra Erhvervshus Sjælland, som hjælper dig med at afklare, hvilke tiltag, som skaber den største værdi for din virksomhed.

Næste skridt er at lave en solid udviklingsplan, med hjælp fra en privat rådgiver, som hjælper din virksomhed i den ønskede retning, hvad enten det er at afsøge et nyt eksportmarked, at forberede virksomheden til salg, omlægge produktionen eller noget helt fjerde. Udviklingsplanen rydder stenene væk og baner vejen for, at dine initiativer lykkes med grundige beregninger af tid, omkostninger, investering, ressourceallokering og milepæle.

– Vi hjælper ejerlederen med at løfte næsen fra drift og travlhed og får lavet en holdbar plan til at få virksomheden derhen, hvor de gerne vil, men aldrig kommer. Der hvor intentionen er der, hjælper vi med at skubbe virksomheden i den ønskede retning, forklarer Carsten Holløse, som oftest vil være den forretningsudvikler fra Erhvervshus Sjælland, som bliver tilknyttet et SMV Pro forløb.

Carsten Holløse fremhæver, at Erhvervshus Sjælland med SMV Pro har forsøgt at skabe et forløb, som kan tilpasses til den enkelte virksomheds behov, og som er så let som muligt for virksomhederne at deltage i uden unødig administration.

Forløbet er til virksomheder som har 3-50 ansatte og har eksisteret i minimum 3 år. Ved deltagelse får du dækket 50% af udgifterne til en privat rådgiver – op til 100.000 kr. Du betaler desuden et deltagergebyr på 5% af det samlede rådgiverkøb.

Er du interesseret i at vide mere? Kontakt erhvervschef Thomas Christensen tlf. 30619952 – thomas@stevnserhvervsraad.dk og læs mere på smvpro.dk