Stevns Erhvervsråd præsenterer for første gang et stort erhvervsmagasin, som er på vej til erhvervslivet over hele kommunen.

Et nyt erhvervsmagasin har set dagens lys: Stevns’ Erhvervsmagasin. Igennem et år har Stevns Erhvervsråd arbejdet på det 40 sider lange magasin, som bl.a. byder på flere spændende erhvervsportrætter og interviews.

– Med magasinet vil vi gerne skabe en større bevidsthed om det erhvervsliv, vi har i kommunen. I vores dagligdag støder vi på rigtig mange gode historier ude hos virksomhederne, som mange måske aldrig hører om. Vi håber, at historierne kan være med til at inspirere andre erhvervsdrivende og måske endda skabe en stolthed over alt det, vi kan her i Stevns kommune, fortæller erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd.

I magasinet kan læserne både blive klogere på etablerede virksomheder og iværksættere fra vidt forskellige brancher bl.a. det ambitiøse gourmetbryggeri Mjødgård, Luminiz som producerer håndlavede lamper, Engvang Frugtplantage som kombinerer frugt med oplevelser og den nye verdensopfindelse fra Stevns; Angle.design.

Sætter fokus på de kommunale kræfter

Magasinet er skrevet i tæt samarbejde med Stevns Kommune, for et andet formål med magasinet er at sætte fokus på alle de kræfter i kommunen og erhvervsrådet, som arbejder med at servicere og udvikle erhvervslivet – fra byggesagsbehandleren til iværksætterkonsulenten. Derfor indeholder magasinet flere interviews med kommunens medarbejdere og politikere – herunder borgmesteren:

– I Stevns arbejder vi for at være en åben og imødekommende kommune, så derfor er vi glade for muligheden for at lade erhvervslivet komme tættere på alle dem, som arbejder med at udvikle og betjene erhvervslivet, siger Borgmester Anette Mortensen.

Magasinet udkommer samtidig med, at kommunens nye erhvervspolitik træder i kraft for 2019-2023.

– Vi ser det som en god anledning til, at iværksættere og virksomheder kan få et indblik i den nye erhvervspolitik, som er udviklet i tæt samarbejde med erhvervslivet og som fremadrettet sætter kursen for økonomisk vækst og udvikling i Stevns Kommune, tilføjer formanden for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme, Mikkel Lundemann Rasmussen, som fortæller om den nye politik i et stort interview.

I magasinet kan læserne samtidig blive klogere på nogle af alle de tilbud, som findes til virksomheder og iværksættere i Stevns f.eks. den gratis vejledning, som alle har adgang til, og erhvervsrådets populære RaketVækst-forløb som omkring hundrede af kommunens erhvervsdrivende allerede har været på.

Det er første gang, at erhvervsrådet sender et fysisk magasin på gaden, og erhvervschef Thomas Christensen håber, at erhvervslivet vil tage godt imod det:

– Med magasinet har vi mulighed for at nå ud til en bredere målgruppe i erhvervslivet, som vi håber vil blive inspireret, underholdt og måske få lidt ny viden. Med et magasin har vi netop mulighed for at fortælle nogle af de historier, som der ikke på samme måde er plads til i vores daglige nyhedsstrøm, for her er i højere grad plads til fordybelse, lyder det fra erhvervschefen som fortæller, at magasinet efter planen vil udkomme en gang årligt.

OBS: Vi har desværre fundet ud af, at mange magasiner ikke er blevet omdelt af vores distributionsselskab som aftalt. Lige nu arbejder vi på at få genoptrykt et mindre oplag, så vi selv kan omdele til jer, der mangler. Hvis du har virksomhed i Stevns Kommune og mangler at få dit magasin, kan du kontakte vores kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling tlf. 40148916 – signe@stevnserhvervsraad.dk, som vil sørge for, at du får et magasin i løbet af februar. 

Du kan også læse magasinet online her