Ligger du inde med den gode idé, der bare mangler en investor til at blive realiseret? Eller har du brug for en erfaren sparringspartner for at din forretning kan få rigtig luft under vingerne og måske blive en verdenssucces? DR søger netop nu iværksættere til næste sæson af ”Løvens Hule”, hvor investorer sidder klar til at smide penge i det rigtige projekt.

Til sommer starter optagelserne til tredje sæson af det populære program på DR1, Løvens Hule, hvor en række af Danmark mest succesfulde erhvervsfolk sidder klar til at investere store summer i de virksomheder, der viser potentiale.

DR søger lige nu efter deltagere til programmet, så hvis du ligger inde med idéen, så har du her muligheden for at præsentere den for et investeringsparat panel. Det kan være, at du er iværksætter med en god idé, der bare mangler den rigtige investor for, at det kan blive en solid forretning, eller måske har du allerede en god forretning kørende, der har brug for en erfaren sparringspartner til at tjene endnu flere penge, eller blive en verdenssucces.

Optagelserne til programmet finder sted i København i løbet af sommeren. Hvis du er interesseret i at medvirke, skal du udfylde det ansøgningsskema, du finder på dr.dk og sende det til post@unitedtv.dk inden 1. maj 2017. I starten af juni får du svar på, om du er gået videre.