Den nye virksomhed, “Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen”, åbner i dag dørene op for kommende husejere i Køge og på Stevns. Det er dog ikke helt nyt for firmaets ejer, Tanja Mathiesen, der allerede har været selvstændig ejendomsmægler på Stevns i 6 år.

Der er ikke et helt ukendt navn, der i dag åbner op for en ny ejendomsmæglervirksomhed. Tanja Mathiesen har nemlig allerede hele 23 års erfaring som ejendomsmægler, hvoraf de 6 år er som selvstændig ejendomsmægler i kæden Min Bolighandel, som hun overdrog den 1. juni i år. Tanja Mathiesen har stået for rigtig mange hussalg på Stevns, og den erfaring vil hun tage med i den nye virksomhed i Vallø:

-Jeg bor jo selv på Stevns, så jeg kender området rigtig godt. Det er et rigtig godt boligmarked, fortæller Tanja Mathiesen.

En personlig relation til kunderne
Efter 3 måneders pause fra hussalgene er Tanja Mathiesen tilbage med en drøm om at skabe noget anderledes og unikt indenfor ejendomsmæglervirksomhed.

Der skal blandt andet være en mulighed for ”pakkeløsninger”, så kunderne selv kan være med til at bestemme hvilket prisleje, salæret skal ligge i.

Det gør Tanja Mathiesen for at skabe mere service for kunden:

-Jeg vil gerne væk fra de store kæder, for det kan godt nogle gange blive lidt upersonligt. På den her måde kan jeg selv styre tingene og få mere tid til den enkelte kunde, til at lave fremvisninger osv. Jeg vil få mulighed for at lave mere personlige salg, fortæller Tanja Mathiesen.

Tilflyttere går efter naturen
Ifølge Tanja Mathiesen er det særligt naturen, der lokker, når tilflyttere falder for Stevns:

-Vi har rigtig gode tilflyttere på Stevns. De går særligt efter naturen og de gode huspriser. Der kunne vi godt blive endnu bedre til at markedsføre Stevns overfor Københavnere. Jeg synes også, at Stevns Erhvervsråd f.eks. er blevet meget bedre til at promovere Stevns.

Ejendomsmæglervirksomheden Tanja Mathisen bliver også en del af Stevns Erhvervsråd. Du kan læse mere på https://tanjamathiesen.dk/.