Driver du virksomhed i en branche, hvor det er svært at finde kvalificerede medarbejdere? Nu bliver det lettere at opkvalificere ledige, så de kan få de helt rigtige kompetencer, der skal til for at udfylde et konkret job i din virksomhed. 

OPKVALIFICERING FØR ANSÆTTELSE

Nu kan I uden udgift opkvalificere nye medarbejdere til konkrete jobfunktioner – allerede inden de bliver ansat. Det giver jer de bedste rekrutteringskort på hånden, da I får lettere ved at finde medarbejdere og ikke skal bruge kostbar tid på oplæring.

Typisk kan I anvende muligheden, hvis I har specifikke krav til medarbejdernes certifikater
eller kursusbeviser. Det kan fx være basis it-krav til jeres lagermedarbejdere, sikkerhedskurser til jeres håndværkere, hygiejnekurser til kantinepersonalet eller særlige kørekort til jeres chauffører. Mulighederne er mange, og opkvalificering kan foregå helt op til tre måneder før ansættelsens start.

Det hele kræver blot, at ansættelsen sker inden for et område, hvor det er svært at finde
medarbejdere – samt at medarbejderen bliver ansat efter opkvalificeringen.

OPKVALIFICERING EFTER ANSÆTTELSE

Tilskud til opkvalificering efter ansættelse kan både være med til at udvide ansøgerfeltet og forme den nye medarbejder til jeres specifikke behov. I kan søge om tilskud til stort set alle former for kortere opkvalificeringsforløb.

Det kan fx være it-kurser, sikkerhedscertifikater, hygiejnebeviser, køre-/truckkort og meget mere. Det skal blot være noget, der ligger ud over jeres normale oplæring af nye medarbejdere.

Jobcentret betaler for opkvalificeringen og kan også hjælpe med at finde det rigtige kursus / uddannelse – og den rigtige medarbejder.

rekruttering-koege-bugt-logo

Kontakt Rekruttering Køge Bugt og hør mere om mulighederne

Ring til Rekruttering Køge Bugt på 56 67 60 00, så får du en virksomhedskonsulent på servicebesøg som fortæller om mulighederne for opkvalificering og evt. andre muligheder.

Kilde: JOBSERVICE DANMARK