Nedlukningen af Danmark kan få store konsekvenser for erhvervslivet. Stevns Erhvervsråd står klar med hjælp og sparring til din virksomhed.

Regeringen og Sundhedsstyrelsen besluttede d. 11 marts at opfordre til en landsdækkende nedlukning for at forhindre spredningen af coronavirussen i Danmark.

-Regeringen har bedt alle om at mindske smittespredningen, så vi ikke belaster det danske sygehusvæsen over evne med de typisk 15%, der får mere alvorlige bivirkninger af en influenza. Den ansvarlighed bør vi som erhvervsorganisation vise, udtaler formand for Erhvervs Erhvervsråd Lars Warm.

Er du ejerleder og har du spørgsmål til, hvordan du forholder dig? De danske myndigheder har samlet en side med information, hvor du kan orientere dig:
www.politi.dk/coronavirus-i-danmark. Du kan også kontakte den myndighedsfælles hotline på 7020 0233.

Vi har også samlet en række nyttige ressourcer her: https://www.staging.stevnserhvervsraad.dk/serviceydelser/covid-19-ressourcer-og-radgivning/

Få hjælp og sparring med Stevns Erhvervsråd
I Stevns Erhvervsråd arbejder vi hjemmefra, men vi er som altid tilgængelige. Er du i tvivl om, hvordan du som virksomhed kommer bedst igennem den kommende periode? Ring eller skriv til os, hvis du har brug for sparring. Vi står som altid klar til at hjælpe dig med din virksomhed.

Erhvervschef Thomas Christensen
E-mail: thomas@stevnserhvervsraad.dk
Tlf.: 30 61 99 52

Iværksætter- og virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen:
E-mail. jesper@stevnserhvervsraad.dk
Tlf.: 21 22 17 65

Seniorerhvervskonsulent med fokus på turisme, Niels Frederik Lund:
E-mail: frederik@stevnserhvervsraad.dk
Tlf.: 23 74 14 25