Det er vigtigt at have en sund krop og et stærkt sind – også for erhvervsdrivende i Stevns Kommune. Derfor giver Fitt2Live medlemmer af Stevns Erhvervsråd 10% rabat på at deltage i et livsstilshold.

Tilbuddet lyder således:

LIVSSTILS HOLD PÅ STEVNS på 8 uger ;o)

Så Stevns, nu skal I OP af sofaen og træne sammen med mig, jeg byder på et rigtig fedt program i naturen. Vi bruger alt hvad naturen kan byde på.

Det skal understreges, at det IKKE er en kur, men livsstilsomlægning. I lærer at leve sundere, og bruge hovedet ;o) Jeg siger bestemt ikke, at det er nemt, for så ville alle jo bare gøre det, men med fælles hjælp når vi i mål.

Det her får du:

1. I de lige uger onsdag og søndage i alle uger, træner vi udenfor både ved vand og i skov 1 1/2 time ad gangen.

2. Kostvejledning og en kcal plan for hvad du skal spise, hvor du selv skal lære at holde styr på hvad du putter i munden, det er den bedste måde at lære det på.

3. En lukket facebook side.

4. 3 vejninger/billeder og mål.

5. 2 fælles coaching a 1 time pr gang i start og til slut.

6. Valg fri, holdtræning i Roskilde, pr. gang 50 kr., på stram op hold eller et af mine mange andre hold.

Vi starter i uge 14 i april og slutter i uge 22 juni. Man kan tilkøbe sig en fuld kostplan og personlig træning. Man skal selv have en måtte, en tupe og et par håndvægte.

Der er plads til 15 personer og træningsdagene foregår onsdage i ulige uger, både morgen og aften og søndag morgen og aften.
Pris: 2999,- kr.
Sted: Forskellige steder omkring Stevns i naturen.

Tilmelding skal ske til Charlotte Rasmussen 26187682 ;o)