I et år hvor vi må kigge langt efter sæsonens mange julemarkeder, har Charlotte Mannstaedt taget initiativ til Lokale juleværker, hvor lokale producenter i stedet åbner deres værksteder for salg til gæsterne. Alle lokale producenter inviteres til at deltage.

Fremstiller din virksomhed mad, kunst, julepynt, brugsgenstande eller andre ting, som f.eks. kan bruges til gaver juleaften? Og savner du kanaler til at få solgt dine produkter, nu hvor årets julemarkeder er lukket ned?

– Måske er du, ligesom mig, ramt af, at alle julemarkederne er lukket ned pga. corona-situationen. Og måske går du rundt og overvejer, hvordan du så eller kan få solgt dine produkter og værker i denne sære tid, fortæller Charlotte, som på den baggrund har taget initiativet til Lokale Juleværker.

Lokale Juleværker er åbne værksteder, atelierer, udestuer, garager m.v., hos producenter i lokalområdet. Lokale Juleværker er åbne for gæster søndag den 29. november og søndag den 6. december, begge dage fra kl. 11 til 16.30.

Praktisk info

Det koster 250 kr. pr. håndværker/kunsthåndværker/kunstner at være med, og alle pengene går til annoncering i lokale medier, såvel på papir som på nettet.

Charlotte Mannstaedt laver annoncerne, skriver pressemeddelelserne og laver et regnskab, hvor alle deltagere kan se, hvordan pengene er brugt.

De tilmeldte får tilsendt en fil som kan printes ud bruges som skilt ude foran deres hus/værksted/atelier, så besøgende kan se at de er på rette vej.

Deltagerne er selv ansvarlige for at følge myndighedernes restriktioner og anbefalinger i forhold til håndtering af coronavirus f.eks. bære mundbind, sørge for adgang til sprit og sikre, at der ikke er mere end ti personer samlet ad gangen.

Retningslinjerne fra myndighederne på dette punkt lyder:
” Forsamlingsforbuddet indebærer, at det som udgangspunkt er ulovligt at afholde og deltage i indendørs og udendørs arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor der er flere end 10 personer til stede. Det gælder dog kun, hvis de flere end 10 personer befinder sig på samme sted samtidig…. Det afgørende er, at der ikke på noget tidspunkt er forsamlet flere end 10 personer samtidig.”
citat: coronasmitte.dk, som er myndighedernes officielle hjemmeside om corona-retningslinjer.

Tilmelding
Er du interesseret i at være med, og dermed blive ligeværdigt markedsført sammen alle andre tilmeldte, under det fælles initiativ Lokale Juleværker, bedes du sende en email med:
– navn, email og mobilnummer
– en kort beskrivelse af hvad du producerer,
– den adresse du vil modtage gæster på
– samt et par billede af nogle af dine produkter.

Dette skal bruges til at lave en lille hjemmeside med et kort over Stevns og Faxe, med numre på, så man kan se hvor de enkelte holder åben, og en liste hvor man kan se den enkeltes navn, adresse, kontaktinformationer, produktbeskrivelse og lidt billeder. Desuden bruges informationerne i arbejdet med annoncering og pressemeddelelser.

Tilmeld dig til Charlotte@mannkind.dk senest fredag den 13. november,
da første annoncering vil blive rykket i aviserne uden efter.