I samarbejde med Partnerprogrammet, som Stevns Erhvervsråd er en del af, lancerer SydkystDanmark nu en ny hjemmeside, som samler oplevelser og events i Stevns Kommune.

Det skal være lettere for besøgende at få et overblik over, hvilke oplevelser der er i kommunen, når de besøger Stevns. Derfor har SydkystDanmark i samarbejde med Verdensarv Stevns Partnerprogrammet, lanceret Destination Stevns Klint på www.sydkystdanmark.dk/stevns, som præsenterer alt fra overnatningsmuligheder og spisesteder til events, oplevelser og attraktioner.

Oplevelser og events fra Stevns har længe været synlige på sydkystdanmark.dk, hvor de bliver markedsført sammen med den øvrige destinations attraktioner, men til forskel fra tidligere er alt om Stevns nu samlet på Destination Stevns Klint, som fungerer som underside til hovedsiden.

– Med den nye side, har vi gjort det lettere for de besøgende at finde frem til de mange gode steder og oplevelser, som Stevns byder på, fordi det hele er samlet på en enkelt side. Udover at det giver turisterne en bedre oplevelse, skal siden også føre til, at de kommer mere rundt mellem vores forskellige aktører og bliver længere tid i kommunen, hvor de er med til at skabe en større omsætning, forklarer Stevns Erhvervsråds erhvervskonsulent i turisme Johan Bache.

Afgørende at alle byder ind

Han understreger, at siden endnu er under udvikling, og at det er helt afgørende for sidens værdi for gæsterne, at alle aktører løbende opdaterer sin profil og lægger nye interessante steder og oplevelser ind.

Derfor opfordres alle turismevirksomheder og foreninger til selv at byde ind med indhold og idéer:

– Hvis du f.eks. har et overnatnings- eller spisested, som mangler på siden, kan du henvende dig til VISM, som opretter dig. Det gælder også, hvis du gerne vil tippe gæsterne om et sted eller en oplevelse, som endnu ikke er på siden.

Se hvordan du kan gøre din virksomhed eller dit event synligt med SydkystDanmark

Hvis du er arrangør af et event, som er relevant for turister, kan du også gøre det synligt på Destination Stevns Klint ved at oprette det på kultunaut.dk. Hvis du har behov for hjælp til at komme i gang eller sparring om mulighederne, er du altid velkommen til at kontakte Johan Bache på johan@stevnserhvervsraad.dk.

– Hvis vi alle går sammen om at præsentere alle de gode, spændende og måske også mindre kendte sider af Stevns, vil gæsten få en langt mere varieret oplevelse – og måske et incitament til at forlænge besøget hos os, lyder det fra Johan Bache.

Besøg Destination Stevns Klint på www.sydkystdanmark.dk/stevns