Virksomheder og organisationer, som vil være partnere med verdensarven, får nu bedre muligheder og flere fordele. Stevns Erhvervsråd og Verdensarv Stevns er gået sammen om et stort løft af partnerprogrammet, og du kan blive klogere på det nye program til en fælles nytårskur. 

Den 29. januar bliver partnerprogrammet for organisationer og virksomheder, der vil arbejde med verdensarven, præsenteret i en ny form til nytårskur for partnerprogrammet.
Siden 2016 har det været muligt at blive partner med verdensarven på Stevns, hvis ens virksomhed eller organisation havde en særlig tilknytning til stedet. Partnerne blev udstyret med et fælles logo, for at kunne brande sig på verdensarven og et fælles kursus i klinten, dens historie og verdensarv. Men nu ændres mulighederne og ikke mindst fordelene for partnerne.

– Vi løb det i gang dengang, fordi mange rigtigt gerne ville være med og bidrage og samtidig løfte deres organisation eller forretning. Og der har været stor vilje til og mange ønsker for samarbejdet, det har vi lyttet til og nu sammensat programmet på en ny måde, for at imødekomme nuværende og mulige partneres ønsker, siger Naja Habermann, der som site manager i Verdensarv Stevns var en af hovedkræfterne i et få startet programmet op.

2017 har været et stille år på partnerfronten på Stevns, netop for at finde ud, hvordan det kunne blive bedre.

– En stor del af året blev brugt på, at finde ud af, hvordan vi kan gøre sådan et partnerprogram attraktivt og få det til at give mening, både for de der er partnere og for verdensarvsarbejdet. Blandt andet har vi sammen med Stevns Erhvervsråd været ved Vadehavet. Derovre har de mange partnerformer, så vi fik mulighed for at tale både med forskellige partnere og med dem bag, fortsætter Naja Habermann.

Netop samarbejdet med Stevns Erhvervsråd har givet nye vinkler og muligheder i partnerprogrammet.

– Verdensarvsbrandet giver store muligheder for at skabe indtjening og udvikling for flere af vores virksomheder, og det er klart, at det er der vi har vores fokus i Erhvervsrådet. Verdensarv Stevns byder ind med den store fælles fortælling og ressourcer til opgaven, og sammen mener jeg, at vi har fået lavet et stærkt partnerprogram, der både giver muligheder til virksomhederne, og som samtidig vil styrke verdensarven og hele Stevns, siger Thomas Christensen, erhvervschef i Stevns Erhvervsråd.

Kom til nytårskur og bliv klogere på det nye partnerprogram

Du kan blive klogere på det nye partnerprogram d. 29. januar kl. 17-21 på Konference & Hotel Klinten. Nytårskuren er både for dig, som allerede er partner og dig, som er nysgerrig efter at vide mere om det nye partnerprogram.

OBS: antallet af pladser er begrænset – S.U. er derfor nødvendigt senest 22. januar til karen@stevnsklint.org.

Læs mere og se program for nytårskuren på stevnsklint.org