Skal din virksomhed holde et større arrangement, eller har du brug for at låne et mødelokale, har du mulighed for at booke Tinghuset, som Stevns Erhvervsråd overtog driften af ved årsskiftet.

Generalforsamling, produktdemonstration eller kundemøde – der er mange muligheder for din virksomhed i Tinghuset på Algade 8 i Store Heddinge.

Tinghuset i Store Heddinge rummer fire lokaler; den gamle retssal, der kan rumme op til 50 personer samt tre mindre mødelokaler. I lokalerne finder du moderne mødeudstyr f.eks. projektor, storskærme og teknologi til videokonferencer. Har du behov for forfriskninger under dit møde, er der også mulighed for det, ligesom huset har mulighed for at stille mødeteknisk personale til rådighed, hvis du har behov for en hjælpende hånd.

Læs mere om husets faciliteter, priser og regler  

Realdania, som ejer Tinghuset, stod bag en omfattende restaurering af huset, som var færdig i 2013. Stevns Kommune forpagter huset for en 30årig periode og stiller husets lokaler til rådighed for offentligheden – mange foreninger har allerede fået øjnene op for huset, som bl.a. bliver brugt til informationsmøder, foredrag og kurser.

Siden 1. marts har Helle Merethe Johannsen været ansat af Stevns Erhvervsråd som sekretær og blæksprutte i huset, og det er hende, som du skal kontakte, hvis du er interesseret i at booke et lokale.

Er du interesseret i at booke et lokale i Tinghuset? Kontakt Helle Merethe Johannsen på tlf. 24764001 eller info@stevnserhvervsraad.dk.