Lokal Total Entreprenør er finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2019. Det er en glad Kim Mortensen der har modtaget nyheden om, at KM Byg Valløby ApS er finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ i kategorien Årets Total Entreprenør (0-4 ansatte). Vinderne af den eftertragtede pris kåres den 10. og 11. april 2019 i Cirkusbygningen i København.

En stolt mand

Kim Mortensen fra KM Byg Valløby ApS fortæller hvordan han fandt ud af at de var blevet finalist:

– Jeg stod ude hos en kunde og skiftede tagplader, da der tikkede en mail ind på telefonen. Da jeg så at

der stod ”Tillykke med din finalistplads” i emnefeltet, blev jeg simpelthen så glad! Jeg er overrasket, for jeg havde slet ikke turde at håbe på en plads, men også enormt glad for at få det skulderklap fra mine kunder. Jeg er en stolt mand, det må jeg sige.

Det kræver en god kundeservice at nå finalen

Virksomheden er blandt de i alt 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen www.anmeld-haandvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2019.

– Dagligt har vi fuld fokus på at yde den perfekte kundeservice, da vi ved at det afspejles i de anmeldelser vi får fra kunderne. Derfor er vi naturligvis stolte over at opnå denne anerkendelse, som en finalist plads til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2019 er udtryk for, fortæller Kim Mortensen som står i spidsen for KM Byg Valløby ApS.

De bedste håndværkere har succes

Mere end 5.000 håndværksfirmaer har fået anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk. Alle vurderes løbende af deres kunder på fem parameter – aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning.

– Det er ottende gang, vi ser en positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2019 og fortsætter:

– Fremgangen er størst på aftale området, hvor karakteren nu ligger på flotte 4,84 ud af en skala der går til 5,00. Samlet set er gennemsnittet fortsat 4,77 som var rekorden fra sidste år. Det går således fortsat fremad for håndværkerne, som bliver stadigt bedre til at levere den gode serviceoplevelse hos kunderne.

Ser frem til den store aften

– Jeg glæder mig til en festlig aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig at jeg kommer hjem med vinder-statuetten. Den vil se godt ud på kontoret, fortæller Kim Mortensen fra KM Byg Valløby ApS med et smil.