Har du en udfordring eller en god idé, som kræver et par dygtige ingeniørhjerner? – så kan DTU hjælpe dig

En række af Danmarks førende ingeniører står klar til at hjælpe din virksomhed videre, hvis du indgår i et innovationssamarbejde med DTU. DTU’s ingeniører kan bl.a. hjælpe dig med digitalisering, software- og hardwareudvikling, procesdesign eller optimering af dine ressourcer, og de kan hjælpe dig med at gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig og miljøvenlig. Du kan samtidig få adgang til DTU’s værksteder og laboratorier, hvor du f.eks. kan udvikle prototyper.

Innovationssamarbejdet foregår i små grupper under rammerne af EU-Regionalfondsprojektet ”Innovationssamarbejder for industri- og servicevirksomheder i Region Sjælland”.

Går du sammen med to andre virksomheder, har I mulighed for at få op til 300 timers gratis arbejde fra en af DTU’s ingeniører. DTU guider dig gennem hele processen og hjælper gerne med at finde de rette eksperter og andre virksomheder, som kan indgå i samarbejdet. Hvis du gerne vil samarbejde med bestemte virksomheder, f.eks. din kunde, leverandør eller tidligere samarbejdspartner vil dette også være muligt.

Selve samarbejde foregår i grupper bestående af i 2-3 virksomheder og en eller flere eksperter fra DTU Diplom. DTU lægger 300 ekspert-timer ind til hver gruppe, og virksomhederne lægger timer i samarbejdet som egenfinansiering.

Læs mere om innovationssamarbejdet med DTU Diplom