Transport- og handelsvirksomheden DK-Miljø A/S blev tirsdag aften hædret som Årets Virksomhed af Stevns Erhvervsråd.

Christian Andersen købte virksomheden DK-Miljø i 2006, og siden da er virksomheden vokset til at blive en af Stevns største arbejdspladser målt på antal arbejdspladser. DK-Miljø beskæftiger sig med transport, biobrændsel, genvinding og import.

– Jeg vil gerne benytte mig af chancen for at takke mine dygtige medarbejdere, der har gjort det muligt at nå så langt, og også min kone, der har støttet mig hele vejen – jeg ville ikke have kunne klare det uden jer, siger Christian med et stort smil, da han får overrakt prisen.

Da Christian overtog virksomheden, bestod den kun af en enkelt mand og én bil. Siden da har virksomheden 40 doblet sin omsætning, og er blevet kåret som gazellevirksomhed af Børsen hele tre gange. I dag er der 28 medarbejdere, 40 kørende enheder, 100 maxicontainere samt 10 entreprenørmaskiner i virksomheden. Virksomheden råder over kranbiler, containerbiler, betonbiler, blæsebil og walking floor-biler.

Transport er en af de tungest vejene dele af virksomheden, og DK-Miljø flytter årligt ½ mio. tons materiale i form af jord, grus, sten, flis, biomasse, træpiller, spåner, affald, beton, pallegods og korn.

Som begrundelse for valget af DK-Miljø som Årets Virksomhed fremhæver Stevns Erhvervsråds bestyrelse blandt andet, at virksomheden har haft en sund vækst i mere end 10 år, at virksomheden skaber arbejdspladser og samtidig medvirker til at fastholde betydelig aktivitet i et af vores erhvervsområder.

– Ifølge indehaver Christian Andersen er opskriften på denne vækst blandt andet hårdt arbejde og gode medarbejdere. Udefra ligner det kompetent og udviklingsorienteret ledelse med sans for at drive forretning – og tak for det!, siger erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd, da han overrakte prisen til Christian Andersen.

Fakta:

Stevns Erhvervsråd uddeler prisen Årets Virksomhed, for at hædre kommunens virksomheder, som bidrager med vækst, arbejdspladser og engagement.
Prisen er en tilbagevendende årlig begivenhed i erhvervsrådet.

Stevns Erhvervsråds sekretariat indstiller kandidaterne til bestyrelsen, der vælger en vinder efter en votering. Alle kandidater er blevet bedømt ud fra kriterierne:

  • Virksomheden er placeret i Stevns Kommune og er over 3 år gammel
  • Virksomheden har en sund økonomi, oplever stabil vækst og skaber arbejdspladser
  • Virksomheden sætter Stevns på landkortet og er en god ambassadør for kommunen
  • Virksomheden bidrager til lokalsamfundet med engagement, ansvarlighed, visioner og idé

Læs mere på www.dk-miljoe.dk og i artiklen DK-Miljø: Gazellevirksomheden der 30-doblede sin omsætning.