Står du overfor et byggeprojekt, hvor du skal søge byggetilladelse i Stevns Kommune, melder der sig ofte mange spørgsmål. Heldigvis sidder byggesagsteamet klar ved telefonen i kommunens åbningstid, og der er altid en byggesagsbehandler til at svare på dine spørgsmål.

Sidste forår blev byggesagsteamet omstruktureret for at skabe et mere effektivt og serviceorienteret team. Det gav en periode med kortere telefontid, men nu sidder byggesagsteamet atter klar ved telefonen. Teamet er altid glade for at kunne hjælpe og svare på dine spørgsmål.

Hvis du vil være sikker på at få fat i en byggesagsbehandler, skal du ringe på tlf. 56 57 57 57 i tidsrummet kl. 8.30-10 mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Fra 10-12 kan du lægge en besked til en byggesagsbehandler, og blive ringet op, når der er en ledig. Du kan også udfylde skemaet her, hvis du vil ringes op.

Du kan læse mere om kommunens byggesagsbehandling og søge byggetilladelser på http://stevns.dk/erhverv/tilladelse-bevilling/bygge-og-gravetilladelse.