Vil du gerne afsætte varer og serviceydelser i udlandet? Eller har du brug for at rekruttere medarbejdere uden for Danmarks grænser. Så kan du bruge ”Greater Copenhagen” brandet som en del af din markedsføring.

Stevns Kommune er medlem af Greater Copenhagen, som er et erhvervspolitisk partnerskab mellem kommuner og regioner i Østdanmark og Sydsverige, hvor vi står sammen om at fremme væksten i området bl.a. ved at markedsføre området som ét samlet brand. Din virksomhed har også mulighed for at bruge brandet i din internationale markedsføring.

Gratis markedsføringsmaterialer til virksomheder i Greater Copenhagen

Alle virksomheder og organisationer i Greater Copenhagen kan gratis downloade materialer, der kan være med til at fortælle historien om din virksomhed eller branchens produkter og/eller attraktive karrieremuligheder.

Download materialerne her

Skab vækst og synlighed ved hjælp af digital markedsføring i udlandet

Din virksomhed har mulighed for at deltage i målrettede internationale kampagner, som markedsfører din virksomhed og Greater Copenhagens styrker i udlandet. Den internationale tilstedeværelse kan øge din virksomheds omsætning og tiltrække højtuddannede specialister og investeringer. Budskaberne når relevante målgrupper ved hjælp af sociale medier og branchespecifikke websites.

Læs mere her

Læs mere om Greater Copenhagens tilbud til virksomheder