Stevns Erhvervsråd indbyder løbende til en række arrangementer, der giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk. Arrangementerne er åbne for alle – hvad enten du har en etableret virksomhed eller er i opstartsfasen.

Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne event er passeret.

Netværket Tredje Torsdag: Persondataloven – årets vigtigste arrangement?

21. September kl. 18:00 - 21:00

| kr ex. moms200,-
Globe on tablet computer at office desktop. Media app icons flying around the globe. There is a warm glow behind the globe.

Har du styr på dine persondata? Fra maj 2018 kommer der nye, skærpede regler om behandling af personoplysninger, og det kan koste din virksomhed dyrt, hvis du ikke har styr på dem.

På Netværket Tredje Torsdag 21. september får du et overblik over reglerne, så du kan gå maj i møde med ro i maven. Tilmeld dig med det samme til årets måske vigtigste arrangement!

Anette Pedersen fra Persondata med Omtanke har flere års erfaring i datadokumentation. På mødet vil Anette fortælle dig om, hvilke konsekvenser de nye regler kan få for din virksomhed, og hvad du kan gøre for at forberede dig bedst muligt.

På mødet bliver der også rig lejlighed til at pleje dit netværk, mens vi smager på de lækre tapasanretninger fra Sapori Italiani.

Program

 

18.00: velkommen og præsentationsrunde (pitch)

18.30: Få overblik over persondataloven v/Anette Pedersen fra Persondata med Omtanke

19:00: Tapas & netværk

20:00: Få overblik over persondataloven (fortsat)

20.55: opsamling, tak for i aften

Pris

200 kr. ex. moms – bemærk at prisen på Billetto er inkl. moms og billetgebyr

Tilmeld dig her

Driller tilmeldingen? Kontakt kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling tlf. 24764001 signe@stevnserhvervsraad.dk

Detaljer

Dato:
21. September
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Pris:
kr ex. moms200,-

Arrangør

Stevns Erhvervsråd
Telefon:
24764001
Hjemmeside:
www.stevnserhvervsraad.dk

Sted

Tinghuset
Algade 8, 4660 Store Heddinge, Danmark + Google Map
Telefon:
2476 4001
Hjemmeside:
http://www.stevnserhvervsraad.dk