Stevns Erhvervsråd indbyder løbende til en række arrangementer, der giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk. Arrangementerne er åbne for alle – hvad enten du har en etableret virksomhed eller er i opstartsfasen.

Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Netværksmøde: Få fat i de dygtige medarbejdere – Værktøjer og viden til rekruttering

22. October kl. 16:00 - 18:00

| Gratis
Photo by Claus Sall (www.claussall.com)

Mangler du inspiration til, hvordan du tiltrækker flere dygtige medarbejdere til din virksomhed og vil du gerne høre, hvad andre virksomheder på Stevns gør?

Kom til netværksmøde i Stevns Erhvervsråd, når vi sætter fokus på at rekruttere flere dygtige medarbejdere på Stevns! Vi får besøg af Rekruttering Køge Bugt, som vil fortælle lidt om, hvordan du kan få fat i flere dygtige medarbejdere. Vi besøger også den lokale virksomhed De Forenede Dampvaskerier – DFD Store Heddinge A/S, som vil fortælle om deres oplevelser med rekruttering af medarbejdere til virksomheden.

For dig, der vil udvide dit lokale netværk
Netværksmøderne i Stevns Erhvervsråd er en unik mulighed for at møde andre lokale virksomheder, udvide sit netværk og få ny inspiration til at drive sin virksomhed.

Du behøver ikke have mange ansatte for at deltage – vil du bare gerne møde nogle andre virksomheder, er du nysgerrig på emnet eller vil du gerne lære mere om erhvervsrådet, er du også meget velkommen!

Program 
16.00: Velkomst v. Stevns Erhvervsråd
16.15: Få fat i de dygtige medarbejdere v. Rekruttering Køge Bugt
-Værktøjer og viden til rekruttering
17.00: De Forenede Dampvaskerier – DFD Store Heddinge A/S:
Vores erfaringer med rekruttering
18.00: Afslutning og tak for i dag.

Der vil være kaffe & kage til deltagerne.

Rekruttering Køge Bugt 
Rekruttering Køge Bugt har til opgave at hjælpe virksomheder i Køge og Stevns med rekruttering og kompetenceudvikling af deres medarbejdere. Den ledige arbejdskraft på Sjælland er grundlaget for deres rekruttering. Rekruttering Køge Bugt har praktisk og teoretisk viden om rekruttering og kan vejlede i CV-søgninger, jobopslag, samtaler og hjælper med lovgivningen på beskæftigelsesområdet.

Pris & Sted 
Arrangementet er gratis og bliver holdt hos DFD Store Heddinge A/S på Bjælkerupvej 35, 4660 Store Heddinge.

Tilmelding
Tilmeld dig via Billetto her. 

Arrangør

Stevns Erhvervsråd
Telefon:
24764001
Hjemmeside:
www.stevnserhvervsraad.dk