Stevns Erhvervsråd indbyder løbende til en række arrangementer, der giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk. Arrangementerne er åbne for alle – hvad enten du har en etableret virksomhed eller er i opstartsfasen.

Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne event er passeret.

Netværket Tredje Torsdag – Forstå din persontype og forebyg stress

17. August 2017 kl. 18:00 - 21:00

| 200 kr. ex. moms
Hong Kong, Сhina - May 23, 2015: lego mini characters from different set which are isolated on white. Legos are a popular line of plastic construction toys manufactured by The Lego Group in Denmark

Den 17. august byder Netværket Tredje Torsdag på et fagligt indspark om betydningen af vores forskellige persontyper i relation til ledelsesstil, samarbejde, motivation og stress.

En situation eller et forhold, der skaber stress hos dig, kan efterlade din kollega upåvirket. Ved at blive klogere på din persontype, kan du blive klogere på, hvilke situationer eller forhold som udløser stressreaktioner hos dig.

Forskellige persontyper reagerer samtidig forskelligt på ledelse, og derfor kan du med fordel tilpasse ledelsesstilen til persontyperne blandt dine medarbejdere og samarbejdspartnere. Selv i små virksomheder med ingen, én eller få ansatte kan det være en fordel at have viden om sin egen og hinandens persontyper for at opnå det bedst mulige samarbejde. Viden om hvordan forskellige persontyper reagerer forskelligt gør, at man med fordel kan tilpasse sin kommunikation og ledelsesstil til sine medarbejdere og samarbejdspartnere og være på forkant med evt. konflikter.

Vagn Kirkeskov fra Kirkeskov Advice vil i løbet af aftenen guide os til at forstå vores egen persontype og stressfaktorer, og knytte en forståelse af den foretrukne ledelsesstil og særlige stressfaktorer i forhold til andre persontyper.

*Vagn Kirkeskov er selvstændig konsulent og har mange års erfaring med at hjælpe det enkelte menneske, team’et og organisationen til at fungere mere tilfredsstillende gennem indsigt og forståelse for menneskers forskellighed, kompetencer og personlighed. Læs mere på www.stevnsraastof.dk/virksomhed/kirkeskov-advice/ 

Tid og sted

Torsdag d. 17. august kl. 18.00-21.00
Traktørstedet Højeruplund, Højerup Bygade 39, 4660 Store Heddinge

Forplejning

Undervejs skal vi nyde en lækker middag fra Højeruplund med en øl eller et glas vin til og kaffe efterfølgende.

Pris

200,- kr. ex. moms.
Bemærk at prisen på billetto er inkl. moms.

Tilmelding

Du tilmelder dig på https://billetto.dk/204940

Har du brug for hjælp til tilmeldingen, så kontakt kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling på signe@stevnserhvervsraad.dk eller tlf. 2476 4001.

Detaljer

Dato:
17. August 2017
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Pris:
200 kr. ex. moms

Arrangør

Stevns Erhvervsråd
Telefon:
24764001
Hjemmeside:
www.stevnserhvervsraad.dk

Sted

Traktørstedet Højeruplund
Højerup Bygade 39, 4660 Store Heddinge, Danmark + Google Map
Telefon:
56 50 29 11
Hjemmeside:
https://hojeruplund.dk/