Stevns Erhvervsråd indbyder løbende til en række arrangementer, der giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk. Arrangementerne er åbne for alle – hvad enten du har en etableret virksomhed eller er i opstartsfasen.

Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne event er passeret.

Informationsmøde: Er dine bygninger registreret korrekt i BBR?

28. September 2017 kl. 18:00 - 20:30

| Kr. GRATIS
bbr-arrangement

I starten af 2018 gennemfører SKAT en nyregistrering af bygninger til erhverv og landbrug. Inden da er det vigtigt, at dine oplysninger i BBR er korrekte. SKAT kontakter alle virksomheder og foretager geokodning af alle bygninger, og er dine registreringer ikke korrekte, så skal du sørge for, at de bliver det.

Få orden på dine registreringer, inden SKAT ringer og den store pukkel af sager rammer Stevns Kommune – så sparer du tid og kan selv planlægge forløbet. Vil du vide hvordan? Så kom til informationsmøde torsdag d. 28. september 2017 fra kl. 18-20.30 i Hårlev Hallen.

Stevns Kommune og Stevns Erhvervsråd inviterer dig til informationsmøde om SKAT’s projekt, betydningen for dig, og hvad du skal gøre for at være klar til 2018. Du får også mulighed for at møde kommunens byggesagsbehandlere.

Hør SKAT fortælle om baggrunden og formålet med projektet og hvordan det kommer til at forløbe for dig som virksomheds- og bygningsejer. Hør Stevns Kommune forklare, hvordan du bør forholde dig, og hvilken rolle kommunen spiller.

Program:

  • Velkomst og præsentation v/Sanne Rødkjær, Byggesagsteamet Stevns Kommune & Thomas Christensen Erhvervschef i Stevns Erhvervsråd.
  • Information om Nyregistreringsprojektet, baggrund & formål. Hvad skal der ske? v/SKAT
  • Hvad betyder det for hver enkelt virksomhed og hvordan bør man forholde sig? Hvilken rolle spiller kommunen og hvad kan man forvente? v/Byggesagsbehandler Arnold Osmundsen, Stevns Kommune

Herefter vil der blive serveret en sandwich og en øl/vand, og være mulighed for en uformel snak med enten Stevns kommune eller Stevns Erhvervsråd.

Tilmeld dig her – det er gratis

Detaljer

Dato:
28. September 2017
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Pris:
Kr. GRATIS

Arrangør

Stevns Erhvervsråd
Telefon:
24764001
Hjemmeside:
www.stevnserhvervsraad.dk

Sted

Hårlevhallerne
Industrivej 39, 4652 Hårlev, + Google Map