Stevns Erhvervsråd indbyder løbende til en række arrangementer, der giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk. Arrangementerne er åbne for alle – hvad enten du har en etableret virksomhed eller er i opstartsfasen.

Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne event er passeret.

Fra system til proces: Sådan sparer du tid med automatiserede workflows

26. May kl. 15:00 - 16:00

| Gratis
carlos-muza-hpjSkU2UYSU-unsplash

Kunne du godt tænke dig at gøre din administration mere fleksibel, automatisk, effektiv og med færre omkostninger? Så se med her! 

I samarbejde med Erhvervshus Sjælland inviterer vi til et webinar, hvor du kan få inspiration til at optimere workflows ved at implementere digitale værktøjer.

Vi stiller skarpt på alle dine tidsrøvere på kontoret – altså dine manuelle processer og arbejdsgange, som måske kan gøres smartere med eksisterende værktøjer.

Du får:

  • Kendskab til nye, digitale løsninger, der spiller sammen med dine nuværende IT-løsninger: Robotteknologi, nemme integrationer og automatiserede workflows
  • Idéer til, hvordan du kan optimere kontorprocesser i din virksomhed

Praktisk information

Arrangementet er gratis og du kan tilmelde dig på https://ehsj.dk/tilmelding_webinar_digitaleassistenter

Vil du gerne vide, om kurset passer til din virksomheds behov? Kontakt iværksætter- og virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen på 2122 1765 eller jesper@stevnserhvervsraad.dk og hør mere.

Detaljer

Dato:
26. May
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://ehsj.dk/tilmelding_webinar_digitaleassistenter

Sted

WEBINAR