Stevns Erhvervsråd indbyder løbende til en række arrangementer, der giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk. Arrangementerne er åbne for alle – hvad enten du har en etableret virksomhed eller er i opstartsfasen.

Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne event er passeret.

Fra corona til vækst: Tænd lyset for enden af tunnelen

27. May kl. 15:00 - 16:00

fra corona til vaekst

Der kommer en tid efter COVID-19; Tænd lyset for enden af tunnelen!

Coronakrisen har skabt varige ændringer på de danske markeder, og er du i tvivl om, hvordan din virksomhed bedst kommer igennem den svære periode? Tag med på dette webinar, der har til formål at tænde lyset for enden af tunnelen!

Du har sikkert stillet dig selv en række spørgsmål:

  • Eksisterer alle mine kunder stadigvæk – og køber de det samme, som de plejer?
  • Hvordan tiltrækker jeg nye kunder, som erstatning for de tabte?
  • Vil der fortsat være restriktioner på mine markeder en tid endnu?
  • Kan jeg fortsat levere de ydelser, som kunderne efterspørger – eller skal der også her tænkes nyt?
  • Har udviklingen gjort nogen af mine ydelser forældede eller overflødige?

Vi står ved et vejkryds, hvor vores retningssans sættes alvorligt på prøve. Det er nu, der skal tænkes nye tanker! I dette webinar vil du blive inspireret, udvide dit netværk og få nye idéer til, hvad du selv kan gøre i din virksomhed.

Undervisere
På webinaret vil vi få besøg af Pål Rikter, der er indehaver af Rikter Consulting, samt Carsten Leth Hansen, der er forretningsudviklinger i Erhvervshus Sjælland.

Praktisk information
Arrangementet er gratis og du vil få tilsendt et link forud for arrangementet. Vi afholder webinaret i samarbejde med Business Faxe, der står for tilmelding. Tilmeld dig her eller på mail til info@businessfaxe.dk.

Vil du gerne have mere information om arrangementet? Kontakt iværksætter- og virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen på 2122 1765 eller jesper@stevnserhvervsraad.dk og hør mere.