Stevns Erhvervsråd indbyder løbende til en række arrangementer, der giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk. Arrangementerne er åbne for alle – hvad enten du har en etableret virksomhed eller er i opstartsfasen.

Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne event er passeret.

Erhvervsnetværk Stevns – kom til første møde på Fyrcenteret!

11. August kl. 07:30 - 09:00

| Gratis
erhvervsnetvaerk-stevns-august-2020

UDSOLGT – for ikke at bidrage til spredning af coronasmitte, har vi desværre begrænsninger på, hvor mange vi kan være samlet og stadig holde afstand. Skriv til signe@stevnserhvervsraad.dk for at komme på venteliste.


Plej dit lokale erhvervsnetværk. Vær med, når Stevns Erhvervsråd holder første møde i Erhvervsnetværk Stevns 11. august kl. 7.30 på Stevns Fyrcenter.

Vær med til lanceringen af første netværksmøde i Erhvervsnetværk Stevns; et nyt netværk for alle Stevns’ erhvervsdrivende, hvor du kan møde nye samarbejdspartnere og mulige kunder.

Der er god tid til at lære hinanden bedre at kende, når vi skal have lidt lækker morgenmad fra pop-up caféen Mad & Ro og ved den efterfølgende netværkstid.

tove-damholtMødet byder også på et spændende indlæg fra direktøren for Verdensarv Stevns, Tove Damholt, som fortæller om den nye udviklingsplan for Destination Stevns Klint, som for første gang præsenterer Stevns Klint som en samlet destination, hvor vi på tværs af aktører, erhvervsliv, borgere, lokale ildsjæle og mange flere kan udvikle klinten, og derfra resten af Stevns Kommune. Tove gør os klogere på den kernefortællingen, som skal understøtte turismeudviklingen langs klinten og inde i land samtidig med, at hun fortæller om arbejdet med at skabe bæredygtig turisme.

Gratis tilmelding

Tilmeld dig på Billetto eller via mail til signe@stevnserhvervsraad.dk


Om Erhvervsnetværk Stevns:
Virksomheder med et stærkt netværk klarer sig bedre! Den anden tirsdag i hver måned har du mulighed for at møde andre lokale erhvervsdrivende til et hyggeligt og uformelt netværksmøde, som er krydret med inspirerende indlæg, som skifter fra gang til gang. Netværket foregår på skift om morgenen, eftermiddagen og aftenen og bevæger sig rundt i kommunen f.eks. på virksomhedsbesøg. Det er gratis at deltage undtagen på aftenmøderne, hvor du betaler for din egen aftensmad.

Detaljer

Dato:
11. August
Tidspunkt:
07:30 - 09:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Stevns Erhvervsråd
Telefon:
24764001
Hjemmeside:
www.stevnserhvervsraad.dk

Sted

Stevns Fyrcenter
Fyrvej 2, 4660 Store Heddinge, Danmark + Google Map
Hjemmeside:
www.stevnsfyr.dk