Stevns Erhvervsråd indbyder løbende til en række arrangementer, der giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk. Arrangementerne er åbne for alle – hvad enten du har en etableret virksomhed eller er i opstartsfasen.

Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Denne event er passeret.

Digital strategi i SMV’er – Netværk, viden og grill

28. August kl. 16:30 - 18:00

| Gratis
Naetvaerksmoede

Hvordan kommer man i gang med en digitalisering i sin virksomhed? Hvad skal der til for at få succes og hvad er de største faldgruber, når man går i gang med en ny, digital strategi?

Det og mange andre spørgsmål kommer vi omkring, når vi inviterer til netværksmøde i Stevns Erhvervsråd d. 28. august 2019 kl. 16.30-18.00.

Vi afholder arrangementer i samarbejde med Solvang Maskinfabrik A/S, der har fået tildelt 100.000 kr. af puljen SMV:Digital til at udarbejde en ny digital strategi. Herudover får vi besøg af Annemarie Vitoft, som er medlem af Dansk IT’s erhvervsudvalg, som vil fortælle om, hvordan man får succes med sin nye strategi. Afslutningsvis er der plads til lidt hygge med en god øl og grill med Stevns Andelsbryggeri, der er partner i arrangementet.

Program

 • Velkomst
  Erhvervschef i Stevns Erhvervsråd, Thomas Christensen og direktør i Solvang Maskinfabrik A/S, Jørgen Bille Larsen byder velkommen.
 • Præsentation af og rundvisning på Solvang Maskinfabrik A/S.
  Direktør Jørgen Bille Larsen viser rundt på fabrikken og fortæller om, hvordan de arbejder med udviklingen af en ny, digital strategi.
 • Digitalisering af SMV’er v. Annemarie Vitoft
  Annemarie Vitoft har været en del af arbejdet med regeringens digitaliseringsstrategi, er medlem af Dansk IT’s erhvervsudvalg og rådgiver til dagligt SMV’er om risici ved digitalisering. Hun vil fortælle om, hvordan digitalisering af en virksomhed kan påbegyndes og give konkrete eksempler på arbejdsgange, der kan digitaliseres.
 • Netværk, grill og øl fra Stevns Andelsbryggeri med Lars Eldrup, bestyrelsesformand og ejer af det digitale mediebureau, DIXI.MEDIA.

Pris og tilmelding
Arrangementet er gratis og tilmelding kan ske på Billetto.

Solvang Maskinfabrik A/S
Solvang Maskinfabrik A/S producerer komponenter inden for bl.a. CNC-drejning, CNC-fræsning, stål, plast- og metalbearbejdning for produktionsvirksomheder og industripartnere. I over 50 år har Solvang Maskinfabrik været en innovativ maskinfabrik, og virksomheden har i 2019 påbegyndt en ny fase: med 100.000 kr. fra puljen SMV:Digital har virksomheden fået støtte til at udvikle en ny digital strategi.
Kom med ind i maskinrummet, når Solvang Maskinfabrik A/S fortæller om, hvordan man starter sådan en proces.

Annemarie Vitoft
Annemarie Vitoft har mange års erfaring med digitalisering af SMV’er og har bl.a. deltaget i regeringens digitaliseringsstrategier og opbygningen af IT-infrastruktur i Danmark.
Hun er medlem af Dansk IT’s erhvervsudvalg, der i år har udgivet ”SMV-guide – Sådan digitaliserer du din virksomhed” og er selv ejer af virksomheden Black Swan Institute, der rådgiver om risici ved digitaliseringen. Herudover arbejder Annemarie Vitoft som mentor for SMV’er, hvor hun i 2019 har været mentor for et hold tech-virksomheder i GovTech-programmet, der er faciliteret af Public.io og sponsoreret af Erhvervsministeriet.

Stevns Andelsbryggeri
Dér, hvor Østersøen rammer Stevns Klint, brygger Stevns Andelsbryggeri øl med smagen af den rå, stevnske natur. Stevns Andelsbryggeri bruger de bedste ingredienser, tilsætter solidt håndværk og masser af kærlighed for at håndbrygge en velsmagende kvalitetsøl. Andelsbryggeriet er startet af fire lokale restauranter og er således et udtryk for den virkelyst, der sprudler på Stevns.

DIXI.MEDIA arbejder med de forandringer, der er nødvendige, for at kunder kan være på forkant med morgendagens forretningsmæssige udfordringer. Det gælder kommunikation, strategi, produktudvikling, digitalisering, web, organisation og ledelse.

Sted

Solvang Maskinfabrik
Lejerstoftevej 3, 4660 Store Heddinge, Stevns Danmark + Google Map