Stevns Erhvervsråd indbyder løbende til en række arrangementer, der giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk. Arrangementerne er åbne for alle – hvad enten du har en etableret virksomhed eller er i opstartsfasen.

Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne event er passeret.

Den gode historie: Gør din virksomhed synlig med PR, sociale medier og video

27. August kl. 15:30 - 18:00

| Gratis
den-gode-historie

Med den gode historie, kan din virksomhed opnå stor synlighed for et meget lille budget til pressen, sociale medier og på video. I dette arrangement i samarbejde med Business Faxe, Stevns Erhvervsråd og Sparringspartnerne, bliver du klogere på, hvordan du finder og formidler din virksomheds gode historier.

Kommunikationsrådgiver, Susanne Lindø fra Grønbech PR og kommunikation, gør dig klogere på, hvad en god historie rummer, så du nemmere kan spotte dem i din egen virksomhed og giver dig viden om og helt konkrete idéer til, hvordan du markedsfører dine historier til pressen og sociale medier.

Video er en af de mest effektive måder at fortælle de gode historier på – og med sociale medier som Facebook, Instagram og Youtube, kan din video nå ud til rigtig mange potentielle kunder. Videoproducent, Kasper Lundby fra Polite Media gør dig klogere på, hvilke overvejelser, der er gode at gøre sig, inden du tænder for kameraet, og han giver dig konkrete tips til, hvordan du skaber en troværdig og spændende video – hvad enten den er professionel eller en video, du selv optager med din mobil. Du får samtidig viden om, hvilke videoformater som passer til forskellige medier.

Glæd dig til to konkrete og brugbare oplæg krydret med praktiske eksempler.

Program:

15:30 Velkomst ved Stevns Erhvervsråd og Business Faxe

15:40 Præsentation af Sparringspartnerne og Danhostel Faxe

15:50 Sådan kommunikerer du den gode historie ud v/Susanne Lindø, Grønbech PR og Kommunikation

16:45 Networking, kaffe og kage

17:10 Sådan bruger du video på din hjemmeside og sociale medier v/ Kasper Lundby, Polite Media

17:55 Tak for i dag ved Stevns Erhvervsråd og Business Faxe

Oplægsholderne:

Susanne Lindø er ejer, direktør og kommunikationsrådgiver hos Grønbech PR og Kommunikation, som gør specialistvirksomheder synlige og succesfulde ved at fortælle gode historier om deres produkter, services, resultater, mennesker og mærkesager.

Kasper Lundby er videoproducent, webdesigner og ejer af Polite Media. Med over 350 videoer med millioner af visninger bag sig, har videoproducent han masser af erfaring i at producere videoer til web og sociale medier.

Tid og sted

27. august kl. 15.30-18.00
På Danhostel Faxe, Østervej 4, 4640 Faxe

Tilmelding

Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig på
Billetto eller via mail til signe@stevnserhvervsraad.dk senest 24. august.

 

Detaljer

Dato:
27. August
Tidspunkt:
15:30 - 18:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Stevns Erhvervsråd
Telefon:
24764001
Hjemmeside:
www.stevnserhvervsraad.dk

Sted

Danhostel Faxe
Østervej 4, 4640 Faxe, Danmark + Google Map
Hjemmeside:
https://danhostelfaxe.dk/